Yine Züchex Yine Ticaret

Tarihler: 03 Eylül 2014 Çarşamba ~ 07 Eylül 2014 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2014 ~ Eyl 7, 2014

Bu yıl 25.’si düzenlenecek olan Züchex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 03-07 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde züccaciye sektörüne yön veren sektörün önde gelen yenilikçi ve öncü markalarına ev sahipliği yapacak.

Züccaciye sektörünün 3 milyar dolara ulaşan ticaret hacmine ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılar sayesinde katılımcıların ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini her dönemde üzerine çekmeyi başaran Züchex, artan katılımcı sayısı ve ürün çeşidiyle sektörün ufkunu genişletmeyi sürdürüyor.

Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın da 4’üncü büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Züchex, sektöre can vermeye, ihracat ve ithalat potansiyelini arttırmaya da devam edecek.

TÜRKİYE’NİN VE DÜNYANIN GÖZÜ ZÜCHEX FUARI’NDA OLACAK

Sektörün önde gelen ülkelerini her yıl istikrarlı bir artış grafiğiyle tek bir çatı altında toplamayı başaran Life Media, bu seneki Züchex Fuarı’nda da dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler için ilgi odağı olacak.

Ekonomi Bakanlığı, Ticaret Odaları, Ticari Ataşelikler ve birçok sivil toplum kuruluşunun desteğiyle fuara bu yıl İngiltere, Japonya, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan’dan gelecek olan alım heyetleri iştirakiyle yine yoğun bir katılım bekleniyor…

Özel Organizasyonlar ve Sıradışı Tasarımlar…

Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren yüzlerce züccaciye firması, gelecek on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Ürünlerin tanıtımı için hazırlanan özel showlar, ziyaretçilerin ilgisini çekecek ünlü isimler bu yıl da Züchex’te yeniden güzel anlar yaşanmasını sağlayacak. 4 gün boyunca birbirinden farklı organizasyonlarla şenlenecek olan Züchex Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da keyifli saatler eşliğinde ticaretin hacmi farklı bir boyut kazanacak.

Buna paralel olarak bu sene ilk kez düzenlenecek olan Türkiye’nin en geniş kapsamlı fuarı olma özelliğini de taşıyan 25. Züchex 2014 fuarı ile aynı tarihte 14. Hall’de yapılacak olan Züchex Home Fuarı, bir anlamda Züchex fuarının da tamamlayıcısı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT