14. İstanbul Bienali Tomtom Sergileri

14. İstanbul Bienali Tomtom Sergileri

Etkinlik Etkinlik Haberleri 14. İstanbul Bienali Tomtom Sergileri

14. İstanbul Bienali, kapsamında Zeynep Dereli ve Tomtom Gardens evsahipliğinde bir sergi ziyareti ve öğle yemeği daveti düzenlendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2015

14. İstanbul Bienali, kapsamında Zeynep Dereli ve Tomtom Gardens evsahipliğinde bir sergi ziyareti ve öğle yemeği daveti düzenlendi.
İstanbul’un değişen yüzü Tomtom’daki bina ve otoparklarda gerçekleştirilen sergilerde, şehirlerin değişen yüzü konusunda eksper olan dünyaca ünlü sanatçı Theaster Gates, Bienalin önemli isimlerinden Cevdet Erek ve Kristina Buch’un eserleri sanatseverlerle buluşacak.
Açılış nedeniyle düzenlenen organizasyona iş ve sanat dünyasından seçkin davetliler katıldı. Sanatçıların konuşmaları ve sergi turu ile başlayan organizasyonda, eserler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Serginin evsahibesi Zeynep Dereli Londra Serpentine Galery’deki tek Türk üye olma özelliğini taşıyor ve aynı zamanda Bienal Dostları grubunda yer alıyor, Bienal’i değerlendiren Zeynep Dereli “ Kısa süreliğine de olsa İstanbul’u dev bir sergi alanına dönüştürüyor, sanatı hayatın vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor, böylesine önemli bir organizasyona destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 14. İstanbul Bienali, 5 Eylül-1 Kasım tarihlerinde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. TUZLU SU: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori başlığıyla Carolyn Christov-Bakargiev tarafından bir dizi işbirliği içerisinde şekillenen 14. İstanbul Bienali’nde; Afrika, Asya, Avustralya, Avrupa, Ortadoğu, Latin Amerika ve Kuzey Amerika'dan 80’in üzerinde katılımcının 1.500’ün üzerinde eseri iki ay boyunca şehrin farklı noktalarında gezilebilecek.

Boğaz’ın Avrupa ve Anadolu yakasını içine alan 36 mekânda gezilebilecek TUZLU SU, müzelerin yanı sıra tekneler, oteller, eski bankalar, otoparklar, bahçeler, okullar, dükkânlar ve özel konutlar gibi kara ve su üzerindeki geçici yerleşim alanlarına yayılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT