23. İstanbul Caz Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

23. İstanbul Caz Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri 23. İstanbul Caz Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

27 Haziran-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin biletleri, 16 Nisan Cumartesi gününden itibaren temin edilebilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 13, 2016

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 19 yıldır Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen 23. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri, hafta sonu satışa çıkıyor. 27 Haziran-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin biletleri, 16 Nisan Cumartesi gününden itibaren temin edilebilecek.

Bu yıl da cazın önde gelen isimlerini ve güncel müziğin yıldızlarını İstanbul’da ağırlayacak olan 23. İstanbul Caz Festivali kapsamında 20’nin üzerinde mekânda 50’ye yakın konser düzenlenecek. Festival, 200’den fazla yerli ve yabancı sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Başta müziğin efsane ismi Nile Rodgers ve grubu Chic olmak üzere, aralarında Damon Albarn ve Issam Rafea yönetimindeki Suriyeli Müzisyenler Orkestrası, Kamasi Washington, Ernest Ranglin, Hugh Coltman, Joss Stone, Vintage Trouble, Branford Marsalis, Kurt Elling, John Scofield, Brad Mehldau, Mark Guiliana, Laura Mvula, Gregory Porter ve Roberta Gambarini gibi caz, funk, dünya müziği, blues ve rock’ın farklı seslerini müziksverlerle buluşturacak olan 23. İstanbul Caz Festivali, Anadolu yakasında “Gece Gezmesi” ve ücretsiz “Parklarda Caz” etkinliklerini de gerçekleştirecek. Festival programında ayrıca bu yıl ilk kez çocuklara yönelik bir etkinlik de düzenlenecek. “Çocukça Bir Gün” başlıklı programda tüm gün boyunca konserler ve çeşitli atölyeler yapılacak.

Cazseverler festival biletlerini 16 Nisan Cumartesi günü 10.00’dan itibaren;

• Biletix satış noktaları,
• Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00),
• Biletix web sitesi (www.biletix.com)
• Hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden (pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) alabilecek.

Her konserde tam biletlerin yanı sıra öğrenciler için indirimli bilet de satışa sunulacak.

Lale Kart sahipleri biletlerini, %25’a varan özel indirimlerle alabilecek. Siyah ve Beyaz Lale Kart sahipleri için ön satış 11-12 Nisan, Kırmızı ve Sarı Lale Kart sahipleri için de 13-14-15 Nisan tarihlerinde olacak.

Festivalden her an haberdar olmak için
İstanbul Caz Festivali ile ilgili tüm bilgiler, sanatçıların tanıtım videoları ve etkinliklerle ilgili anlık gelişmeler festivalin sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

facebook.com/istanbulcazfestivali
twitter.com/istanbulcazfest
instagram.com/istanbulcazfestivali
youtube.com/iksvistanbul
play.spotify.com/user/istanbulkultursanatvakfi
#istcazfest16

Festival programına, festivalin resmi web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil uygulamasından da ulaşabilir. İKSV Resmi İletişim Sponsoru Vodafone’un katkılarıyla hazırlanan İKSV Mobil uygulaması AppStore ve Google Play Store’dan indirilebilir. İKSV Mobil’e ek olarak İKSV Kitaplık üzerinden de İstanbul Caz Festivali’nin broşürüne ve Haziran ayında yayımlanacak İstanbul Caz Festivali Dergisi’ne ulaşılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT