23 Nisan’da Çocuklara Unutulmaz Hediye

23 Nisan’da Çocuklara Unutulmaz Hediye

Etkinlik Etkinlik Haberleri 23 Nisan’da Çocuklara Unutulmaz Hediye

. Sevilen yazarlar Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin, çocuklar için kaleme aldıkları “Masal Masal İçinde” ve “Sit Nene’nin Masalları” kitaplarını yine çocuklar için, isme özel imzalıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 24, 2016

D&R’dan çocuklara isme özel imzalı kitap

D&R, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda küçük kitapseverlere “çok özel” bir armağan hazırlıyor. Sevilen yazarlar Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin, çocuklar için kaleme aldıkları “Masal Masal İçinde” ve “Sit Nene’nin Masalları” kitaplarını yine çocuklar için, isme özel imzalıyor. Kitaplar, kargo ile istenen adrese teslim ediliyor.

D&R ile bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hayatları boyunca saklayabilecekleri çok özel bir armağan verebilirsiniz. D&R’ın online sitesi dr.com.tr’den Ayşe Kulin’in “Sit Nene’nin Masalları” ve Ahmet Ümit’in “Masal Masal İçinde” kitaplarını sipariş verebilir; kitapları, çocuklara isimlerine özel imzalı olarak hediye edebilirsiniz.

İmza için; “D&R sipariş numarası” ile birlikte minik kitapseverin adını ve soyadını 23nisanadrimzasi@dr.com.tr mail adresine iletmeniz yeterli… Sit Nene’nin Masalları kitabı 10 Nisan’a, Masal Masal İçinde kitabı ise 17 Nisan’a kadar sipariş edilebiliyor. Kitaplar, kargo ile en geç 23 Nisan’da teslim edilecek.

D&R tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor!

İsme özel imzalı kitap için:
http://www.dr.com.tr/kataloglar_/Ozelimzali/3287

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT