34. İstanbul Film Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

34. İstanbul Film Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri 34. İstanbul Film Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda düzenlenen 34. İstanbul Film Festivali biletleri 28 Mart'ta satışa çıkıyor. İzleyiciler 4 Nisan'a kadar biletlerini yüzde 10 indirimli alabilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 10, 2015

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda düzenlenen 34. İstanbul Film Festivali 4-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünya sinemasının yeni örneklerinden ödüllü filmlere, Türkiye sinemasının en yenilerinden klasiklerine, yeni keşiflerden başyapıtlara, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla yapılacak söyleşilerden partilere, şehrin gözü iki hafta boyunca festivalde olacak.

Festival biletleri 28 Mart Cumartesi günü 10.30’ta Biletix satış kanalları, Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden satışa çıkacak.

Bilet fiyatları

Hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00 ) yalnızca 5 TL; Hafta içi 19.00 ve hafta sonu (11.00, 13.30, 16.00, 19.00) tam 17 TL, öğrenci ile 65 yaş ve üstü 12 TL; Tüm 21.30 seansları 17 TL;
Atlas ve Rexx sinemalarında yapılacak Akbank Galaları ilk gösterimlerinin biletleri 20 TL.

Biletini erken alan kazanıyor

İstanbul Film Festivali’nde bu yıl 28 Mart’tan itibaren gösterimlerin başlayacağı 4 Nisan tarihine kadar tüm izleyiciler biletlerini %10 indirimli alacak.

Lale Kart üyelerine özel

Lale üyeleri festival biletlerinde ön satış ve %25’e varan indirimlerden yararlanacak. Öncelikli biletler, Atlas ve Rexx sinemalarının yanı sıra Lale Kart İletişim Merkezi ve Biletix web sitesinden (www.biletix.com) alınabilecek. Lale Kart üyeleri için ön satış dönemi: 24 Mart (Siyah ve Beyaz Lale üyeleri), 25-27 Mart (Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri).

Festival Sponsoru AKBANK, Axess Kart sahiplerine festival boyunca hafta içi gündüz seansları hariç satın alacakları biletlerde %20 özel indirimden yararlanabilecekleri bir avantaj sağlıyor.

Öğrencilere avantajlı PasoFilm! kart

34. İstanbul Film Festivali öğrencilere özel PasoFilm! kart çıkartıyor. Üniversite (lisans ve ön lisans) ve lise öğrencilerinin, kimliklerini göstererek İKSV binasından 20 TL karşılığında alabilecekleri PasoFilm! kart ile öncelikli bilet alımı, çeşitli mekânlarda festival boyunca indirim ve ücretsiz katalog alma hakkı sağlanacak. PasoFilm! kart sahipleri kendi öğrenci kimlikleriyle birlikte 27 Mart Cuma saat 13.00’den itibaren Atlas ve Rexx sinemalarındaki öncelikli bilet alma imkânından yararlanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT