4.Uluslararası Müzik Yarışmasında Geri Sayım Başladı

4.Uluslararası Müzik Yarışmasında Geri Sayım Başladı

Etkinlik Etkinlik Haberleri 4.Uluslararası Müzik Yarışmasında Geri Sayım Başladı

Tekzen’in desteği ile gerçekleşen 4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışmasına başvuru için bir aydan daha az bir zaman kaldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2019

Her sene ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin heyecanla beklediği Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışmasına ilgi gün geçtikçe artıyor. A, B ve C olmak üzere üç kategoriden oluşan yarışmada piyano, piyano hariç tüm enstrümanlar ve özel öğrenim ihtiyacı olan öğrenciler ile yaş sınırlandırmasının olmadığı, şarkı ile de katılım sağlanabilen C kategorisi yoğun ilgi görüyor.

Kendini müzik ile ifade eden, müzik alanında fark yaratmak isteyen ya da özel eğitim gerekli geleceğin genç yetenekleri ücretsiz olarak yarışmada yer alabiliyor. Farklı öğrenme ihtiyaçları bulunan genç yetenekler, yarışmanın parçası olarak, “Hepimiz Müzisyeniz” inancıyla yeteneklerini sergileyerek, kendi alanlarında toplumsal farkındalığa katkıda bulunuyorlar.

Son başvuru tarihi 31 Mart 2019 olan 4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’nda, sonuçlar %60 Jüri, %40 Halk Halk oylaması ile belirleniyor. Dereceye girenler 14 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT