4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali

4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali

Etkinlik Etkinlik Haberleri 4. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin 4. sü 07-13 Kasım tarihleri arasında Istanbul’da gerçekleşiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 3, 2014

"Herkes için adalet” arayışına akademi ve sanat aracılığı ile katkıda bulunmayı amaçlayan Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin 4. sü 07-13 Kasım tarihleri arasında Istanbul’da gerçekleşiyor.

Suç ve ceza başlığı kapsamında uluslararası kamuoyunda güncel olarak tartışılan konular her yıl festivalin ana teması olarak belirleniyor. Bu temaların toplumda dikkat çekmesi, hukuki bilincin ve adalet anlayışının gelişmesi hedefleniyor.

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali, suç, ceza ve adalet ile ilgili sorunları sinema ve akademik perspektif üzerinden tartışmak, bu konulardaki toplumsal bilinci geliştirmek, sinema sanatı aracılığı ile uluslararası ölçekte farkındalık, iletişim, dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacıyla düzenleniyor.

Bu yıl ana teması göç olan ve mülteci adaletinin tartışılacağı zengin akademik programın yanı sıra Kadıköy Rex ve Beyoğlu Atlas sinemalarında adalet ve göç temalı filmler izlenebilecek. Panel ve konferanslara girişin, kısa film ve belgesel gösterimlerinin herkese açık ve ücretsiz olduğu etkinliğin, uzun metraj film gösterimleri için biletler satışta...

Uzun ve kısa metraj film yarışması sonuçları 11 Kasım akşamı açıklanarak ödüller sahiplerini bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT