AB Pazarında Şirket Kurmak İsteyen Türk Girişimciler İçin Önemli Fırsat

AB Pazarında Şirket Kurmak İsteyen Türk Girişimciler İçin Önemli Fırsat

Etkinlik Etkinlik Haberleri AB Pazarında Şirket Kurmak İsteyen Türk Girişimciler İçin Önemli Fırsat

Estonya’nın “e-Oturum” programı Türkiye’deki girişimcileri bilgilendirecek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 4, 2020

Estonya’nın “e-Oturum” programı Türkiye’deki girişimcileri bilgilendirecek

2014’te Estonya hükümeti tarafından başlatılan, Avrupa Birliği (AB) pazarında legal bir şirket kurma, online iş yapma ve onu işletme serbestliği sunan Estonya e-Residency (e-Oturum) programı, 10 Mart Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinlikle Türkiye’deki girişimcileri bilgilendirecek.

Estonya hükümetinin uygulamaya koyduğu, Avrupa Birliği (AB) pazarında kurulmuş bir şirket olma avantajları sunan, AB ortak pazarında iş yapmasını kolaylaştıran “e-Oturum” programı, 10 Mart Salı günü İstanbul Levent’te bulunan Workinton Levent 199’da Türk girişimcilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Estonya e-Residency “e-Oturum” Programı yöneticilerinden Jaan Heinsoo’nun katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, Türkiye’deki girişimcilere, AB pazarında legal bir şirket kurarak dünyanın herhangi bir yerinde online iş kurma ve onu işletme serbestliğini sağlayan e-Residency programının içeriği aktarılacak.

Etkinlik kapsamında; Uluslararası Vergilendirme ve İş Geliştirme Uzmanı Turgay Kuleli, Estonya merkezli Reachpeople şirketinde CTO ve Kurucu Ortak Emre Savaş ile KOOP Teknoloji ve Danışmanlık (KOOPHub) CEO'su Mustafa Baltacı da programla ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT