Akbank Gönüllü Gençlere Sesleniyor: Şehrin İyi Hali

Akbank Gönüllü Gençlere Sesleniyor: Şehrin İyi Hali

Etkinlik Etkinlik Haberleri Akbank Gönüllü Gençlere Sesleniyor: Şehrin İyi Hali

Etkinliklere katılan 500 genç, 26. Akbank Caz Festivali’nde gerçekleşecek IMANY konserine davetiye kazanacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 24, 2016

Akbank ile 500 gönüllü genç “Şehrin İyi Hali” gönüllülük projesi kapsamında Türkiye genelinde topluma katkı sağlayacak etkinlikler yürütecekler. Etkinliklere katılan 500 genç, 26. Akbank Caz Festivali’nde gerçekleşecek IMANY konserine davetiye kazanacak

Akbank’ın yıllardır çalışanlarıyla yürüttüğü gönüllülük projelerini üniversiteli gençlere taşıdığı "Şehrin İyi Hali" projesine bu yıl başvurular 22 Ağustos’ta başladı. Geçtiğimiz sene gençlerden yoğun ilgi gören ve başvuruları ilk üç günde dolan proje, bu yıl yeni bir sivil toplum kuruluşu işbirliği ve kontenjanların artırılmasıyla daha da büyüyor.

23 Eylül Cuma gününe kadar başvuruların devam edeceği projelerde yer alacak gençler; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TURMEPA (Deniz Temiz Derneği), Yedikule Hayvan Dostları Derneği (YHDD) ve Hayat Sende Derneği işbirlikleri ile eğitimden gençliğe, çevreden hayvan haklarına kadar pek çok topluma katkı projesi hayata geçirecekler.

"Şehrin İyi Hali" kapsamında üniversiteli gençler, ilgi alanlarına göre katılmak istedikleri topluma katkı projesini seçebilecekler. Sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile tanışarak, onlardan faaliyetleri ile ilgili detaylı bilgiler alabilecekler. Bu kapsamda; 100 genç 28 Eylül’de TURMEPA ile birlikte kıyı temizliği yapacak, 100 genç ise 05 Ekim Hayvan Hakları Haftası’nda Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği ile barınak hayvanlarının bakımına yardımcı olacak. Hayat Sende Derneği ile Koruma Altında Yaşayan Genç ve Çocuklar ile birlikte 100 genç bir proje yürütecekler. Ayrıca, 25 ilden 100 genç yaşadıkları illerde TOG ile işbirliği kapsamında kitap toplama kampanyasından fidan dikimine, huzurevi ziyaretlerinden engelli çocuklarla etkinliklere kadar pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecekler. Yine TOG işbirliği ile 100 genç İstanbul’da bir okulun yenilenme çalışmasında görev alacaklar.

"Şehrin İyi Hali" etkinliği kapsamında toplum yararına projelerde gönüllü olan 18-26 yaş aralığında yer alan üniversiteli gençler, yorgunluklarını 26. Akbank Caz Festivali programında yer alan 21 Ekim Cuma günü "Volkswagen Arena"da gerçekleşecek IMANY konserinde atacaklar.

Projede gönüllü olan ilk 500 üniversiteli gence bir kişilik konser davetiyesi verilecek. Kontenjanların kısıtlı olduğu proje için, 18-26 yaş aralığındaki tüm üniversiteli gençler başvurularını http://www.akbanksanat.com/sehriniyihali adresinden yapabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT