Altın Ayı Ödüllü Cafer Panahi Filmleriyle 12. Akbank Kısa Film Festivali’nde…

Altın Ayı Ödüllü Cafer Panahi Filmleriyle 12. Akbank Kısa Film Festivali’nde…

Etkinlik Etkinlik Haberleri Altın Ayı Ödüllü Cafer Panahi Filmleriyle 12. Akbank Kısa Film Festivali’nde…

Usta yönetmenin Altın Ayı ödüllü son filmi Taksi Tahran 11 Mart Cuma günü saat:20.30’da sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 23, 2016

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali, bu yıl da sinema dünyasından pek çok ünlü konuğu ağırlayacak.

7 - 17 Mart tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Festival’in DENEYİMLER bölümü, 65. Berlin Film Festivali’nde büyük ödül olan Altın Ayı ödülü kazanan Cafer Panahi’nin sinemasını mercek altına alıyor. Usta yönetmenin Altın Ayı ödüllü son filmi Taksi Tahran 11 Mart Cuma günü saat:20.30’da sinema tutkunlarıyla buluşacak. Ayrıca film gösterimi öncesi aynı gün saat:18.30’da Müge Tüfenk moderatörlüğünde yönetmenin kızı Solmaz Panahi ve kurgu yönetmeni Mastaneh Mohajer’in konuşmacı olarak katılacağı bir söyleşi gerçekleştirilecek.

12. Akbank Kısa Film Festivali’nin kapsamında ayrıca Saraybosna Film Festivali’nin programcısı Elma Tataragic ve dünyanın önde gelen kısa film yapım ve dağıtım şirketlerinden Shorts International’ın kurucusu Carter Pilcher de 12 Mart Cumartesi günü saat:18.30’da Akbank Sanat’ta düzenlenecek söyleşi ile deneyimlerini paylaşacak.

10 gün boyunca 28 ülkeden toplam 104 film seyirciyle buluşağı, yurt içi ve yurt dışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle sinemaseverlere keyifle izleyecekleri bir program sunacak olan 12. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adresleri ziyaret edebilirsiniz.

www.akbanksanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT