Annelere Akvaryum Sürprizi

Annelere Akvaryum Sürprizi

Etkinlik Etkinlik Haberleri Annelere Akvaryum Sürprizi

İstanbul Akvaryum’dan tüm annelere özel anneler günü indirimi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 4, 2016

İstanbul Akvaryum, Anneler Günü’nde tüm anneleri akvaryumun eşsiz sualtı dünyasına davet ediyor. 7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlediği kampanya kapsamında online ve gişeden bilet alımlarda tüm annelere indirim fırsatı sunuyor. Bu Anneler Günü’nde İstanbul Akvaryum anneleri egzotik canlılar arasında unutamayacağı, heyecanlı bir sualtı yolculuğuna 59 tl yerine 39 tl’ye çıkarıyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan gezi güzergahı, konsantre bir dünya turu ve gerçek Amazon Yağmur Ormanı içerisinde birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısıyla dolu sualtı dünyasıyla tanışacak anneler, unutulmaz bir gün yaşayacak.

İstanbul Akvaryum Anneler Günü’nü keyifli bir aktiviteye dönüştürmek isteyenleri, annelerine eşsiz bir hediye vermek isteyenleri, bu özel günü anneleriyle birlikte renkli sualtı dünyasını keşfederek geçirmek isteyenleri tüm ihtişamıyla Devr-i Alem’e bekliyor.

3 saatte dünya turu
Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 1,2 kilometrelik gezi güzergahı üzerinde yer alan Karadeniz, İstanbul Boğazı, Marmara, Çanakkale Boğazı, Ege, Süveyş Kanalı, Kızıl Deniz, Akdeniz, Cebelitarık, Doğu Atlantik (Batık Gemi), Orta Atlantik, Batı Atlantik, Panama Kanalı, Pasifik ve Nautilius (Denizaltı) alanları ile tüm anneleri 3 saatlik konsantre dünya turuna davet ediyor. Coğrafik bir rotaya göre dünyadaki tüm denizlerin temalandırmasının yapıldığı İstanbul Akvaryum’da, içerisinde dev canlı bitkilerin ve şelalelerin yer aldığı gerçek bir Amazon Yağmur Ormanı da bulunuyor.

Florya sahilinde yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum 64 adet tank içerisinde irili ufaklı 1500 türden, 17000 kara ve deniz canlısının yaşadığı İstanbul Akvaryum, annelere özel indirim kampanyasıyla unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenlere mükemmel bir hediye alternatifi sunuyor.

www.istanbulakvaryum.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT