Aqua Florya’dan “Müzikli” Geceler!

Aqua Florya’dan “Müzikli” Geceler!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Aqua Florya’dan “Müzikli” Geceler!

Aqua Florya, denize nazır eşsiz konumuyla, yaz sezonunu alışveriş, keyif ve eğlence üçlüsüyle noktalamak isteyenleri kaliteli müziğe davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2014

Alışveriş yapmak, eğlenmek, aynı zamanda dinlenmek isteyenlerin yolu, İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya’dan geçiyor. Aqua Florya, Ağustos ayı boyunca Aqua Sahne’de ziyaretçilerle buluşacak olan özgün ve eğlenceli müzik gruplarıyla onlara, yıldızların altında unutulmayacak anlar yaşatacak.

Aqua Florya, denize nazır eşsiz konumuyla, yaz sezonunu alışveriş, keyif ve eğlence üçlüsüyle noktalamak isteyenleri kaliteli müziğe davet ediyor.

9 Ağustos Cumartesi günü “yüksek enerji” ve “pozitif müzik” anlayışını benimseyen müzik grubu RedBox, Pop-Rock ve R&B tarzındaki yabancı repertuarıyla ziyaretçilere eğlenceli ve kaliteli müzikle dolu bir hafta sonu garanti ediyor.

Bu haftayı takip eden 17 Ağustos Pazar gününde sahne alacak olan Caramel Cazzband Grubu, büyüleyici sahne atmosferini caz ezgileriyle harmanlıyor.

24 Ağustos Pazar günü ise Türk müziğine damgasını vurmuş hit parçaları kendine has yorumuyla seslendiren Retrobüs grubu Aqua Florya ziyaretçilerini kendine hayran bırakacak.

Ağustos ayının son cumartesi günü 30 Ağustos’da ise Aqua Florya’nın yıldızlı geceleri, İstanbul Sis Gösteri Sanat Merkezi Topluluğu’nun etkileyici halk dansları performanslarıyla taçlanacak.

Aqua Florya, yaz bitmeden alışveriş ve keyfin yanı sıra eğlencenin de tadına varmak isteyen herkesi Ağustos ayında Aqua Sahne’nin büyüleyici atmosferine bekliyor.

Ağustos Ayı Etkinlik Takvimi;
09.08.2014 – Aqua Sahne – Redbox Konseri – 20.00
17.08.2014 – Aqua Sahne - Caramel Cazband -20.00
24.08.2014 – Aqua Sahne – Retrobüs Konseri – 20.00
30.08.2014 - Aqua Sahne – İstanbul Sis Gösteri Sanatları Merkezi Topluluğu – 20.00

Tüm etkinlikler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT