BATAÇIKA Mud Race 2014

BATAÇIKA Mud Race 2014

Etkinlik Etkinlik Haberleri BATAÇIKA Mud Race 2014

Türkiye’nin en eğlenceli ve en çamurlu yarışı “BATAÇIKA Mud Race 2014” 13 Eylül Cumartesi günü her yaştan 1500 macera severin katılımı ile Kilyos’ta gerçekleşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 10, 2014

Böyle yarış olur mu? Olur!

1500 kişi Kilyos’ ta BATAÇIKA yarışacak

Türkiye’nin en eğlenceli ve en çamurlu yarışı “BATAÇIKA Mud Race 2014” 13 Eylül Cumartesi günü her yaştan 1500 macera severin katılımı ile Kilyos’ta gerçekleşecek.

MCR Racesetter tarafından düzenlenen yarış; kaygan tepe, alçak duvar, çamur havuzu, lastik yol gibi 10’u aşkın etaptan ve toplam 5 km’den oluşuyor. 4-12 yaş arasındaki küçük maceracılar için tasarlanan 500m ve 1200m’lik özel parkurlarda BATAÇIKA koşmanın keyfini çıkaracaklar. Katılımcılardan en eğlenceli kostümü giyip fotoğrafını Facebook’ta paylaşacak ve en fazla beğeni alan yarışmacı ise sürpriz bir ödül kazanacak.

Türkiye’nin en eğlenceli ve doğayla barışık yarış etkinliği “BATAÇIKA Mud Race 2014” bu yıl daha fazla eğlence için ‘’spor, doğa ve müzik’’ konseptlerini birleştiriyor.

Gün Boyu Müzik!
‘’Bata Çıka Mud Race 2014’’ bu yıl eğlencenin sınırlarını daha da zorlayacak. Gün boyu keyifli seslerin yükseleceği sahne, farklı müzik türlerinin renkli temsilcilerini ağırlıyor olacak. Güneşin batmasıyla beraber yavaş yavaş hızlanacak olan müzik gece 23:00’ de sona erecek.

Kamp Deneyimi
‘’Bata Çıka Mud Race 2014’’ katılımcılara kamp hayatını deneyimleme fırsatını sunuyor olacak. 300 kişi kapasiteli kamp alanı için katılımcıların tek yapması gereken web sitesi üzerinden form doldurup ön kayıt yaptırmak olacak.

Kadınların En Sevdiği Yarış

“BATAÇIKA Mud Race 2014”, kurumsal, bireysel yarışmalar ve eğitim etkinlikleri konusunda Türkiye’nin öncü şirketlerinden MCR Racesetter tarafından düzenleniyor.

Bu yıl 3. Kez doğa ve macera severlerle buluşacak organizasyonda yüzde 20’si 13 yaşın altında yaklaşık 1500 macera severin yarışmacı katılımı bekleniyor.

‘’BATAÇIKA Mud Race 2014’’, kadınların katılımı konusunda da yüzde 38 gibi ülke ortalamasının çok üzerinde bir orana sahip. Yarışmacıların yarıya yakını ise ailece etkinliğe katılanlardan oluşuyor.

Bata Çıka için sabah 08.30’dan itibaren Metro Hacıosman durağından servisler kaldırılacak.

En Yaratıcı Yarış Kostümü Ödüllendirilecek
Mud Race 13 Eylül’den sonra da Facebook üzerinde devam edecek. Eğlenceli kostümler tasarlayarak Mud Race’e katılanlar, parkurda koşarken çekilen kostümlü fotoğraflarını Facebook’ta “Facebook/MCRracesetter En iyi Kostüm yarışması 2014” klasörüne yükleyerek yarışmaya devam edecekler. 20 Eylül’de saat 10.00’a kadar en çok beğeni alan fotoğraf yarışmayı kazanacak ve MERRELL marka spor ayakkabı ile ödüllendirilecek.

Mud Race nedir?
Mud Race, çamur, su ve engeller ile daha eğlenceli ve yavaş hale getirilmiş koşu yarışına deniliyor. Bazı yerlerde koşmanın mümkün olmadığı parkurda, çamurlanma cesareti ve engelleri aşma azmi gerekiyor MCR Racesetter Genel Müdürü Caner Odabaşoğlu, katılımcılara kazanma hırsını değil, mücadele etme keyfini tattırmak istediklerini söylüyor: “Çok eğlenceli, çok engelli, çok zorlu, çok ıslak, çok çamurlu bir parkur hazırladık. Bitiren herkes kazanacak, her kategoride en hızlı 3 erkek ve 3 kadın kürsüye çıkacak.”

Yarışmacılar farklı yaş gruplarında tasnif edilecek ve ilk 3’e girenlere sponsorlar tarafından belirlenen ödüller verilecek.

www.batacika.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT