Buray Konseri ile Sevgililer Günü’nde Romantizmin Zirvesine Ulaşın

Buray Konseri ile Sevgililer Günü’nde Romantizmin Zirvesine Ulaşın

Etkinlik Etkinlik Haberleri Buray Konseri ile Sevgililer Günü’nde Romantizmin Zirvesine Ulaşın

Son zamanlarda aşk şarkıları denildiğinde akla gelen isim olarak yıldızı parlayan genç ve yakışıklı şarkıcı Buray konseri ile Optimum Outlet AVM çiftlere unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 2, 2016

Sevgililer Günü yaklaşırken en romantik dakikalar için yapılan planlara Optimum Outlet AVM’de 14 Şubat Pazar günü saat 15:00’da gerçekleşecek Buray konserini de dahil edin. Çilek Kokusu dizisinde seslendirdiği aşk şarkılarıyla muhteşem bir çıkış yapan Buray, Optimum’un çiftlere armağanı olan konser etkinliği ile aşkı doruklara çıkarmaya hazırlanıyor. Konserlerden konser beğenecek alışveriş severler aynı zamanda 1-18 Şubat tarihleri arasında hafta içi 500 TL ve üzeri alışverişlerine çift kişilik MFÖ konser bileti kazanacak.

“Sen sevda mısın?”, “İstersen” gibi romantik şarkılarını dillere dolayan Buray, Sevgililer Günü’nde tüm romantik çiftleri Optimum ’da birlikte şarkı söylemeye çağırıyor. En sıcak ve samimi şarkılarını aşk dolu çiftler için seslendirecek olan şarkıcı, bu özel günün tutku dolu geçmesini sağlayacak.

Son zamanlarda aşk şarkıları denildiğinde akla gelen isim olarak yıldızı parlayan genç ve yakışıklı şarkıcı Buray konseri ile Optimum Outlet AVM çiftlere unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi veriyor.

Sevgililer Günü Hediyenizi Optimum’dan alın bedava konser bileti kazanın

Kaliteyi en uygun fiyatlarla ziyaretçilerine sunan İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi alışveriş yapan ziyaretçilerini sevdikleri sanatçılarla buluşturuyor. Sevgililer Günü hediyesini 1-18 Şubat tarihleri arasında hafta içi günlerde Optimum Outlet AVM içerisinde bulunan birbirinden seçkin markalardan toplamda 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri 19 Şubat’ta gerçekleşecek MFÖ konserine çift kişilik konser bileti kazanacak.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’un tüm zamanlara damgasını vurmuş en sevilen şarkılarını seslendireceği konser 19 Şubat Cuma günü saat 21.00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

SevgililerGünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT