Dijital Dünyaya Yön Verenler İstanbul’da Bir Araya Geliyor

Dijital Dünyaya Yön Verenler İstanbul’da Bir Araya Geliyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Dijital Dünyaya Yön Verenler İstanbul’da Bir Araya Geliyor

11-12 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğe Rori DuBoff, Glen Gilmore, Michael Stewart, Robin Raven ve Navid Hadzaad gibi dünyaca ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2016

Digital Age Summit 2016 Mayıs ayında düzenleniyor

Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Digital Age Summit, dijital dünyanın gelecek 10 yılına yön verecek. 11-12 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğe Rori DuBoff, Glen Gilmore, Michael Stewart, Robin Raven ve Navid Hadzaad gibi dünyaca ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak.

Digital Age dergisinin bu yıl 10’uncu kez düzenleyeceği Digital Age Summit, bu yıl yine Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacıları konuk edecek. Dijital dünyanın gelecek 10 yılına odaklanan zirvede, “Next10” teması ile insanların hayatlarını kökten değiştirebilecek dijital gelişmelere ışık tutulacak.

Moderatörlüğünü teknoloji ve bilişim alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Serdar Kuzuloğlu’nun üstleneceği zirvede Marketing & Business Technologies’in yanı sıra sanal gerçeklikle evrilen eğlence kültürü, veri egemenliğinde şekillenen iş modelleri ve daha akıllı kentlere yönelik gelişmeler ele alınacak. Dijital dünyanın gelecek on yılını yorumlayacak konuşmacılar arasında ise Havas Media Group Global Strateji Başkanı Rori DuBoff, Sosyal Medya Kanaat Önderi ve Dijital Pazarlama Stratejisti Glen Gilmore, Lucid Şirketleri Kurucusu ve Başkanı Micheal Stewart, The Economist Başkan Yardımcısı Robin Raven, GoButler’ın Kurucusu ve CEO’su Navid Hadzaad yer alacak.

Program ve konuşmacılar hakkında daha ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Digital Age Summit 2016’ya katılmak için http://digitalagesummit.com/katilim/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT