Distinguished Gentleman’s Ride 27 Eylül’de İlk Defa İstanbul’da

Distinguished Gentleman’s Ride 27 Eylül’de İlk Defa İstanbul’da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Distinguished Gentleman’s Ride 27 Eylül’de İlk Defa İstanbul’da

Günde 1300’den fazla erkek öldüren bir hastalıkla, klasik bir motosiklet kapışırsa ne olur?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 7, 2015

İstanbul 27 Eylül 2015 Pazar günü, 400’den fazla şehirde prostat kanserine karşı bilinirliği arttırmak ve tedavi çalışmalarına destek olacak bağış toplamak için gerçekleştirilecek “Gentleman’s Ride” etkinliğine hazırlanıyor.

Günde 1300 erkeğin ölümüne sebep olan prostat kanseri tedavisine destek olmak ve bu konuyla ilgili olarak farkındalık yaratma amacıyla ilk olarak 2012 yılında Sidney’de gerçekleştirilmeye başlayan ve kısa sürede tüm dünyaya yatılan “Distinguished Gentleman’s Ride” 27 Eylül’de ilk defa İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Prostat kanserine, iki teker ile “Haydi Gazla!”

Televizyon tarihinin efsane dizilerinden biri olan Mad Man’in baş karakteri Don Draper’in 1957 Matchless motoru üzerindeki bir fotoğrafından ilham alınarak düzenlenen ve prostat kanseri ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek bu etkinliğe katılım ücretsiz.

27 Eylül 2015 Pazar günü, 400’den fazla şehirde, kibar hanımlar ve beyler, prostat kanserine karşı bilinirliği arttırmak ve tedavi çalışmalarına destek olacak bağış toplamak için, café racer, bobber, scrambler veya benzeri şahane motosikletlerinin selelerine atlayacaklar.

Hedef 3 Milyon Dolar Toplayabilmek

2013’te, 145 şehirde 11.000’den fazla katılımcı, prostat kanseri tedavisi araştırmalarında kullanılmak üzere 277.000 Amerikan Doları toplandı. 2014’te, 58 ülke, 257 şehirde 20.000’den fazla katılımcı yine prostat kanseri tedavisi araştırmalarında kullanılmak üzere 1,5 milyon Amerikan Doları toplanırken, 2015 senesi için 3 milyon Amerikan Dolar toplanması hedefleniyor.

27 Eylül’ü ajandalarınıza not edin. İsterseniz sürüşe katılabilir veya bağış yapabilirsiniz. Ya da sadece prostat kanserine “Haydi gazla!” diyen şık beyler ve hanımlarla beraber keyfili vakit geçirebilirsiniz.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara www.gentlemansride.com adresinden ulaşabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT