Diyabetliler Maraton Koşacak

Diyabetliler Maraton Koşacak

Etkinlik Etkinlik Haberleri Diyabetliler Maraton Koşacak

Türkiye ve Türk Diyabet Cemiyeti’nin, diyabet ve diyabetle spor konusunda işbirliği yaptığı Team1 Koşu Takımı için geri sayım başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 27, 2017

Türk Diyabet Cemiyeti ve Novo Nordisk’in işbirliğiyle oluşturulan diyabet koşu takımı Team1 ‘diyabetli’ algısını değiştirmek için harekete geçiyor. Koşu takımına katılmak isteyenler için son başvuru tarihi: 10 Ocak.

Diyabet, obezite, hemofili, büyüme hormonu ve hormon replasman tedavilerinin öncü şirketi Novo Nordisk Türkiye ve Türk Diyabet Cemiyeti’nin, diyabet ve diyabetle spor konusunda işbirliği yaptığı Team1 Koşu Takımı için geri sayım başladı. 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde duyurusu yapılan takıma başvurular 10 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. Oluşturulacak “Team1 Koşu Takımı”, Mart 2018 yılında yapılacak Runatolia koşusuna katılacak.

Tip 1 diyabetlilerin yaşamın her alanında olduğu gibi spor konusunda da engel tanımayacağını göstermek, diyabet ve diyabetle spor konusunda farkındalığı artırmak amacıyla oluşturulan “Team1 Koşu Takımı” Novo Nordisk Türkiye’nin ve şirketin dijital markası www.diyabet.com web sitesinin koşulsuz sponsorluğuyla hayata geçiyor. Tip 1 diyabetli olup da sporla, özellikle koşu sporu ile ilgilenen bireyleri bir araya getirmek amacıyla oluşturulacak “Team1 Koşu Takımı”, Mart 2018 yılında yapılacak Runatolia koşusuna katılacak.

Team1 Takımının danışmanlığını kendisi de bir maraton koşucusu olan Prof. Dr. Taner Damcı, kaptanlığını ise Tip 1 diyabetli ultra maraton koşucusu Gürkan Açıkgöz yapacak. Bu projeye sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Novo Nordisk Türkiye Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Dr. Burak Cem “Yaklaşık 95 yıldır diyabet konusunda sürekli yeni tedaviler geliştiren bir şirket olarak amacımız, diyabetli insanların insülin tedavisi sayesinde hayatlarında hiçbir aktiviteden geri kalmalarına gerek kalmadığını, herkes gibi spor yapabileceklerini, sporcu olabileceklerini göstermek” dedi.

Proje ile ilgili duyurular ve davetler, Team1 Facebook sayfası (https://www.facebook.com/Team1-160969594641378) ile Türk Diyabet Cemiyeti web sitesi ve sosyal medya kanalları kullanımı ile yapılmaktadır. Yarışmaya başvurmak için, www.diyabetcemiyeti.org internet adresinden ulaşılabilecek olan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Team1 takımına sadece 18 yaş ve üstü koşucular başvurabiliyor. Seçmelere son katılım tarihi ise 10 Ocak 2018 olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT