Dünyaca Ünlü Aile Etkinliği “Dance with Babies” Türkiye’de!

Dünyaca Ünlü Aile Etkinliği “Dance with Babies” Türkiye’de!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Dünyaca Ünlü Aile Etkinliği “Dance with Babies” Türkiye’de!

0-2 yaş ve 18 ay-5 yaş arası çocuk ve ailelerini dansla buluşturan ve yılın en iyi etkinliği seçilen, UNESCO destekli Dance With Babies İstanbul, Antalya ve İzmir’e geliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2015

0-2 yaş ve 18 ay-5 yaş arası çocuk ve ailelerini dansla buluşturan ve yılın en iyi etkinliği seçilen, UNESCO destekli Dance With Babies İstanbul, Antalya ve İzmir’e geliyor!

Bebekli ve çocuklu aileleri dansın ve birlikte hareket etmenin gücü ile buluşturarak, gelecek nesillere ilham veren aileler yaratmayı hedefleyen uluslararası dans etkinlikleri, “Dance with Babies” ve “Dance with Toddlers”; İskoçya, İngiltere, İtalya, Meksika, ABD, Romanya ve İsviçre’den sonra şimdi Türkiye’de! 2013 yılında İskoçya'da kurulan ve geçtiğimiz yıl İngiltere’de “Netmums UK Classes For You” ödülünü kazanan Dance with Babies, 9-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşiyor.

Sadece annelerin değil, dansı ve hareket etmeyi seven babaların da bebekleri ile birlikte katılabileceği "Dance with Babies” etkinliği Salsa, Cha cha, Rock’n Roll, Klasik Bale başta olmak üzere 7 farklı dans stilini fitness hareketleri ile bir araya getirerek ailelerle buluşturuyor.

Her yıl 1000 aileye ulaşan "Dance with Babies” ve “Dance with Toddlers” etkinlikleri ayrıca; uluslararası franchise ve eğitmenlik haklarına sahip olmak isteyen tüm dansçı, fitness eğitmeni ve kurumlara da açık. Dance with Babies sertifika programlarına katılan eğitmenler ve kurumlar, International Dance Council - Unesco ve Dancing Families All Around The World ağının bir parçası olma fırsatını da yakalıyor.

Detaylı bilgi ve katılım için info@brandingofart.com adresine e-mail ile başvurulabilir veya www.dancewithbabies.com adresi ziyaret edilebilir.

Dance with Babies Türkiye Programı
05-06 Haziran - İzmir LAB Alternatif Sanatlar
09-10 Haziran- İstanbul Inanna Kadin Farkındalık Merkezi
20-21 Haziran- Antalya 1947 Ballet Studio

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT