Emoji Çılgınlığı Zorlu Center'da

Emoji Çılgınlığı Zorlu Center'da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Emoji Çılgınlığı Zorlu Center'da

24 Eylül- 9 Ekim tarihlerinde 12.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikler ücretsiz olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2016

İstanbul’un çekim merkezi olan Zorlu Center, eğlenceli bir etkinliğe imza atıyor. Sosyal medyada duygu ve düşüncelerimizi ifade etmek için kullanılan Emojiler 24 Eylül- 9 Ekim tarihleri boyunca, Zorlu Center genelinde ziyaretçilerini bekliyor.

Anlık yazışmaların eğlenceli karakterleri emojiler Zorlu Center’da hayat buluyor. 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında Zorlu’da düzenlenecek “Emoji Günleri”; sosyal medyada duygu ve düşüncelerimizi ifade ederken kullanılan emojilerle ziyaretçilerin interaktif bir ortamda bir araya gelmesini sağlayacak.

Etkinlik kapsamında misafirler, Emoji Ol alanında belirledikleri emoji ifadeleriyle kendi yüzlerinden emoji yaratarak tasarımlarını rozet olarak alabilecek, Nail Art alanında tırnaklarını emoji desenleri ile süsleyebilecek, Emoji Kafası etkinliğinde birbirinden eğlenceli emojilere seçme şansı yaklayarak bu eğlenceli anı alacakları fotoğrafla ölümzüsleştirebilecekler. Katılımcılar yaratıcılıklarını kullanarak kendi emojilerini oluşturabilecek, Zorlu Center’ın çeşitli yerlerine yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli dakikalar geçirecekler.

Minik ziyaretçiler de unutulmadı!
Zorlu Center “emoji” etkinliği için minik ziyaretçilerini de unutmadı. Minik katılımcılar için oluşturulacak atölyelerde çocuklar kendi emoji maskelerini tasarlayacaklar. Etkinlik alanında minik ziyaretçilerin hem eğlenirken hem de el becerilerini geliştirebilecekleri emoji aktiviteleri yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT