Gönüllerin Derneği 55. Yılını Kutluyor...

Gönüllerin Derneği 55. Yılını Kutluyor...

Etkinlik Etkinlik Haberleri Gönüllerin Derneği 55. Yılını Kutluyor...

İFSAK, 55. sezon açılışına tüm fotoğraf ve sinema severleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 8, 2014

İFSAK, 55. sezon açılışına tüm fotoğraf ve sinema severleri bekliyor.

11 Ekim 2014 Cumartesi günü yeni sezona hızlı bir giriş yapacak olan İFSAK açılışında özel konukları ağırlayacak.

Yeni sezona 11 Ekim’de giriş yapacak olan İFSAK’ın açılışında, dünyaca ünlü Amerikalı fotoğrafçı Ken Light ve Amerikalı Fotoğraf Editörü Melanie Light İstanbul’da İFSAK’ın konuğu olacak. 11-12-13 Ekim’de İFSAK’ta bir workshop açılacak olan Ken ve Melanie Light Türk Fotoğraf severlerle Türkiye’nin en köklü kurumda bir araya gelecekler. Belgesel fotoğrafta Ken Light, Fotoğraf editörlüğünde ise Melanie Light’ in vereceği workshop için detaylı bilgiye www.ifsak.org.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf Editörlüğünü Melanie Light’ın üstlendiği, İFSAK üyelerinin fotoğraflarından seçilerek hazırlanan fotoğraf albümü “İFSAK 2015’in lasmanı aynı gün yapılacak. Açılışta albüm içinden bir sergide fotoğraf severlerle buluşuyor olacak. 55. yılını özel bir şekilde kutlayacak olan Fotoğrafın en köklü ve gönüllü kuruluşu İFSAK’ın yeni onur üyelerine de aynı gün plaketleri verilecektir.

Fotoğraf dünyasının değerli isimlerinden İFSAK’a ve fotoğraf dünyasına yapmış olduğu katlılardan dolayı Prof. Dr. Handan Tunç’a, İlyas Göçmen’e, Orhan Cem Çetin’e ve Özcan Yurdalan’a “İFSAK Onur Üyeliği” ünvanı verilecektir.

Türkiye’nin basın fotoğrafçılarından, belgesel fotoğrafçı, serbest foto muhabiri Ali Öz’ün “Tarlabaşı” konulu sergininde açılışı da aynı gün İFSAK’da gerçekleşecektir.

Tüm fotoğraf dostlarını yeni sezonda Gönüllerin derneğine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT