Goody Çocuk Tiyatrosu, Akasya Acıbadem’de Perdelerini Açıyor!

Goody Çocuk Tiyatrosu, Akasya Acıbadem’de Perdelerini Açıyor!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Goody Çocuk Tiyatrosu, Akasya Acıbadem’de Perdelerini Açıyor!

Tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan Goody Çocuk Tiyatrosu’nun müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikâyesi”; 16, 23 ve 30 Ağustos 2014 tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 12, 2014

Hayvan hakları ve hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazanıldığı düşüncesiyle hareket eden Goody kedi – köpek mamalarının, tiyatro sanatçısı Nedim Saban yönetimindeki Tiyatrokare ile kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu; 16, 23 ve 30 Ağustos tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocuklarla ücretsiz olarak buluşmaya hazırlanıyor.

Goody Çocuk Tiyatrosu’nun 2012 yılından bu yana sahneye koyduğu müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikâyesi”, üç temsil halinde saat 18.00’de Akasya Acıbadem’de bulunan Akasya Park’ta sahnelenecek.

Temsil öncesi ve sonrasında isteyen çocuklar boyama alanında “Hayvan Sevgisi” teması ile yapacakları resimlerini Goody kulübesine atarak sahipsiz hayvanlara mama bağışında bulunabilecek. Goody, yapılan her resim için Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’na 1 Kg. mama bağışlayacak. Böylece çocuklar hayvan sevgilerini resmederken, sahipsiz hayvanlara da destek olabilecek.

Çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen “Bir Dostluk Hikâyesi” son iki yılda 40’a yakın eğitim kurumunda ve sayısız kültür merkezinde sahnelendi. 20 bin’den fazla ilkokul öğrencisine sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlattı.

Oyuna ünlülerde destek verdi…

Bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğunu anlatan oyun “La Fontaine” eserlerine atıfta bulunuyor. Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi karakterleri canlandırarak oyuna destek veriyor.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nün Çocuk ve Genç Bölümü uzmanları tarafından da incelenip ilkokul çocukları için pedagojik açıdan uygunluğu onaylanan müzikli çocuk oyunu, çağımızın fablı olarak da gösteriliyor.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody ile markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi için; www.tropikalpet.com.tr, www.goody.com.tr ve www.facebook.com/Goodymama adresleri ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT