Happybreathers’la Güne Nefesle Uyan !

Happybreathers’la Güne Nefesle Uyan !

Etkinlik Etkinlik Haberleri Happybreathers’la Güne Nefesle Uyan !

Demet Gülser liderliğinde gerçekleşecek olan Happybreathers’ın ikinci etkinliğinde yeni güne nefesle, neşeyle, dansla, hareket ve huzurla girmek için siz de kendiniz için yeni bir şey yapın, “Nefesle Uyan” etkinliğine katılın

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 2, 2016

Happybreathers, nefesin hayatlarındaki rahatlatıcı, dönüştürücü etkisini keşfetmiş; keyifle nefes alan, dans eden, meditasyon yapan bir nefes topluluğudur. Tadına vardıkları nefesi herkesle paylaşabilmek için hareketli, sağlıklı ve yaşamı kucakladıkları eğlenceli etkinlikler düzenliyorlar. Ruh, beden, zihin bütünlüğü için her yeni Ay’ın ilk günü “HappyBreathers Nefesle Uyan" aktivitesi yapıyorlar.

Demet Gülser liderliğinde gerçekleşecek olan Happybreathers’ın ikinci etkinliğinde yeni güne nefesle, neşeyle, dansla, hareket ve huzurla girmek için siz de kendiniz için yeni bir şey yapın, “Nefesle Uyan” etkinliğine katılın ! Ocak ayında gerçekleşen Happybreathers etkinliğinin görüntülerini websitesinden ve facebook sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

http://www.happybreathers.com
https://www.facebook.com/happybreathers

Ne zaman ?

06 Şubat Cumartesi 09:00-11:00

Nerede :

The House Residence BOMONTİ
Cumhuriyet Mah. Düzoğlu Sok. No:2 Bomonti / Şişli

Kahvaltı :
Hafif atıştırmalıklar, meyve, Juico meyve suyu ve çay

Program :
09:00 – 09:30 Uyanış Meditasyonu
09:30 – 10:15 Dans
10:15 – 10:45 Neşe Nefesi

Ne giymeli ?
Rahat kıyafet ve spor ayakkabılar. Bol bol dans edileceği için yedek tişört iyi bir fikir olabilir. Matını evde yalnız bırakmak istemeyenler matlarını da getirebilirler.

Çok erken değil mi?
Tabii erken! Amacımız uyanmak ve uyandırmak, dediğimiz gibi bugün yepyeni bir şey yapacağız. Çok keyif alacaksın, tadı damağında kalacak. Bir sonraki yeni Ay’ı ve etkinliği iple çekeceksin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT