İlk Kez ARTINTERNATIONAL’da!

İlk Kez ARTINTERNATIONAL’da!

Etkinlik Etkinlik Haberleri İlk Kez ARTINTERNATIONAL’da!

Türkiyeli galerilerin bu yılki sürprizleri arasında, sanatçılarının son çalışmalarının ilk kez ARTINTERNATIONAL’da sergilenecek olması da bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2015

4-6 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek uluslararası çağdaş ve modern sanat fuarı ARTINTERNATIONAL, Türkiye’nin en seçkin 12 galerisini bir araya getiriyor. Mehmet Güleryüz’den Azade Köker’e, Selma Gürbüz’den Erinç Seymen’e, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının son çalışmalarını ilk kez sanatseverlerle buluşturacak olan fuarda, Nil Yalter’in yurt dışında büyük ses getirmiş işleri Türkiye’de ilk kez gösterilecek.

4-6 Eylül 2015 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek uluslararası çağdaş ve modern sanat fuarı ARTINTERNATIONAL, Türkiye’nin en seçkin 12 galerisini bir araya getiriyor. Uluslararası sergileri ve başarıları dikkate alınarak yapılan seçim sonucu, .artSümer, Dirimart, Galerist, Galeri Nev, Galeri Zilberman, Pi Artworks, Pilot, Rampa, Sanatorium ve x-ist' gibi geçen yıl da katılmış galerilerin yanı sıra bu yıl Öktem&Aykut ve The Empire Project yeni galeriler olarak fuardaki yerini alacak.

Son çalışmalar ilk kez!
Türkiyeli galerilerin bu yılki sürprizleri arasında, sanatçılarının son çalışmalarının ilk kez ARTINTERNATIONAL’da sergilenecek olması da bulunuyor. Galeri Zilberman’dan Azade Köker, Guido Casaretto, Walid Siti ve Alpin Arda Bağcık’ın; Galerist’ten Şakir Gökçebağ, Seza Paker, Rasim Aksan ve Ali Emir Tapan; Pi Artworks’ten Yeşim Akdeniz, Volkan Aslan, Nancy Atakan, Horasan, Nejat Satı, Gülay Semercioğlu, Mehmet Ali Uysal ve Paul Schwer’in; Pilot Galeri’den Murat Şahinler ve Elmas Deniz’in; Rampa’dan Erinç Seymen, Nilbar Güreş, Selma Gürbüz, Servet Koçyiğit ve Ahmet Oran’ın; x-ist’ten Burcu Perçin, Burçin Başar, Ali Elmacı, Ansen ve Serkan Adın’ın ve Sanatorium’dan Erol Eskici’nin yeni işleri ilk kez ARTINTERNATIONAL’da görücüye çıkacak. Fuarın bu yılki yeni galerileri Öktem & Aykut, Elif Boyner ve Lara Ögel’in yeni projeleriyle katılırken, The Empire Project de usta sanatçı Mehmet Güleryüz’ün son çalışmalarını ilk kez fuarda sergileyecek.

Nil Yalter Türkiye’de ilk kez!
.artsümer, sanatçısı Erdal Duman’ın metal ve bronz heykellerinin yanı sıra cam gözyaşı şişelerinden oluşan devasa enstalasyonuyla merak uyandırırken, fuara Ankara’dan katılan Galeri Nev de bizi yeni bir isimle tanıştıracak ve Mehtap Baydu’nun Türkiye’deki ilk kişisel sergisine evsahipliği yapacak. Fuarda ayrıca Fransız feminist sanat akımının 70'lerdeki öncü temsilcilerinden Nil Yalter’in daha önce yurtdışındaki fuarlarda gösterilmiş ve büyük ilgi görmüş işleri Türkiye’de ilk kez ARTINTERNATIONAL’da Galerist standında izlenebilecek.

Biletler 31 Ağustos’a dek % 30 indirimli!
ArtInternational, 5 ve 6 Eylül tarihlerinde 12:00 – 20:00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretlerine açık olacak. 31 Ağustos’a dek biletix’ten % 30 indirimli alınabilecek fuar biletleri günlük Tam 30 TL, 2 günlük Tam 45 TL, 3 günlük Öğrenci 15 TL olarak satışa sunuldu.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için www.artinternational-istanbul.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT