İstanbul Boğazı’nda, 13 Eylül’de “Cup”ışacaklar!

İstanbul Boğazı’nda, 13 Eylül’de “Cup”ışacaklar!

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul Boğazı’nda, 13 Eylül’de “Cup”ışacaklar!

Alvimedica’nın ana sponsorluğunu üstlendiği “Alvimedica Cup’ışalım mı?” Yelken Yarışları, İstanbul Boğazı’nda heyecan yaratacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 9, 2014

• İstanbullular dahil, hem yurt içi hem de yurt dışından yelken yarışı tutkunlarının ve yarışçılarının heyecanla beklediği, “Alvimedica Cup’ışalım mı?” yarışları, 13 Eylül’de İstanbul Boğazı’nda yapılacak.
• Girişimsel kardiyoloji alanında yeni nesil medikal cihaz- sağlık teknolojilerini dünyada 55’i aşkın ülkede sunan Alvimedica’nın ana sponsorluğunu üstlendiği “Alvimedica Cup’ışalım mı?” Yelken Yarışları, İstanbul Boğazı’nda heyecan yaratacak.
• Alvimedica Cup’ışalım mı? Yelken Yarışları, saat 11:15 itibarıyla Akıntı Burnu’ndan en iyi şekilde izlenebilecek.
• Yarışta dereceye girenlerin ödülleri, 18 Eylül’de düzenlenecek görkemli bir törenle verilecek.

Alvimedica’nın ana sponsorluğunu üstlenerek Naviga işbirliğiyle düzenlediği, 70’in üzerinde tekne ile İstanbul’un en yüksek katılımlı yarışı olan “Alvimedica Cup’ışalım mı?” yelken yarışları 13 Eylül’de yapılacak.

Milyarlarca kişinin takip ettiği dünyanın en prestijli okyanus yarışı “2014-2015 Volvo Ocean Race”e katılarak Türk bayrağını yelkenlisiyle okyanuslara ilk kez taşıyan Alvimedica’nın üç yanı denizle kaplı ülkemizde de yelken sporunun gelişimine katkı sağlamak; gençlerimizi bu spora özendirmek amacıyla sponsor olduğu bu yarışta, İstanbul Boğazı heyecan dolu anlara, renkli görüntülere sahne olacak.

Hem yelkencilerin hem de İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yarışı takip eden yelken tutkunlarının heyecanla beklediği yarış 13 Eylül günü saat 11.00’da Dolmabahçe’de start alacak; 15.00’da Çırağan Sarayı önünde bitecek. aşağıdaki saat ve lokasyonlarda bilgilerinden rahatlıkla izlenebilecek.

Heyecana ortak olmak isteyenler saat 11:15 itibarıyla Akıntı Burnu’ndan yarışı rahatlıkla izleyebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT