İstanbul Shopping Fest 1-31 Temmuz Arasında Düzenleniyor

İstanbul Shopping Fest 1-31 Temmuz Arasında Düzenleniyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul Shopping Fest 1-31 Temmuz Arasında Düzenleniyor

İstanbul Shopping Fest 2016 yılında, 1-31 Temmuz tarihleri arasında, 31 gün boyunca devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 25, 2016

Temmuz’da alışverişin başkenti İstanbul olacak

İstanbul, 1-31 Temmuz’da altıncı kez Shopping Fest’e ev sahipliği yapacak. Şehrin en güzel zamanında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest, indirim ve kampanyalar ile eşsiz bir alışveriş ve yaşam deneyimini bir arada sunuyor.

Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası iş birliğinde düzen İstanbul Shopping Fest, bu yıl altıncı kez gerçekleştirilecek. Temmuz ayı boyunca, alışveriş merkezlerinden tarihi çarşılara kadar pek çok noktada festival havasını yaşamak mümkün olacak.

İstanbul Shopping Fest, dünya markalarında yüzde 70’e varan indirimlerin yanı sıra pek çok marka da festival boyunca alışverişte ayrıcalıklar sunacak.

İstanbul Shopping Fest Genel Müdürü Hicran Özbük, festivale dair açıklamasında şunları söyledi:
"Bu yıl 1-31 temmuz tarihleri arasında altıncısını düzenleyeceğimiz, artık İstanbul ile özdeşleşen ve şehrin marka değerini büyüten İstanbul Shopping Fest, kent kültürünün önemli bir parçası haline geldi. Tarih boyunca ticaretin en önemli duraklarından biri olan İstanbul'un göbeğindeki Kapalıçarşı, dünyanın en eski alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. İSF de, yüzyıllar boyunca ticaretin, alışverişin başkenti unvanını hak eden İstanbul'da, tarihi çok eskilere dayanan, kentin ruhuna işlemiş bir geleneğin canlandırılmasına hizmet ediyor. Hedefimiz tarihi, kültürü ve gastronomisiyle bir alışveriş ve eğlence merkezi olan İstanbul'u tüm dünyaya tanıtarak turist sayısını artırmak, alışveriş hacmini büyüterek dünyanın ilk beş destinasyonundan biri haline getirmek. Modern ile gelenekseli buluşturan, alışverişten öte keyifli bir İstanbul deneyimi müjdeleyen İstanbul Shopping Fest süresince , İstanbul'un çarşı, cadde ve alışveriş merkezlerinde farklı bir rüzgâr esecek. İmparatorlukların başkenti olmuş İstanbul, bu yıl 1-31 Temmuz tarihlerinde alışverişin de başkenti olacak."

www.istshopfest.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT