Kadıköy’de 29 Ekim Coşkusu

Kadıköy’de 29 Ekim Coşkusu

Etkinlik Etkinlik Haberleri Kadıköy’de 29 Ekim Coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kadıköy’de Meşale Yakma Töreni gerçekleştirildi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2018

Kadıköy İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen Meşale Yakma Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kadıköy’deki okulların katıldığı törene, Kadıköy Belediyesi Cumhuriyet Bandosu marşları ile renk kattı. Öğrenciler marşlara bayraklarıyla eşlik etti.

‘MUSTAFA KEMAL’İN DEĞERLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ’
Cumhuriyetin aydınlık ışığını temsil eden meşaleyi öğrencilerle birlikte yakan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Cumhuriyet kolay kurulmadı. Geçen 95 yıllık süre içerisinde 80 milyonluk bir ülke olduk. Hep beraber bu gücü geleceğe taşımak bizim elimizde. Cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük değerlerini, düşünce zenginliğini hiçbir zaman unutmayacağız. Hep birlikte aydınlık bir Türkiye için geleceğe yürüyeceğiz” dedi.

KADIKÖY’ÜN MAHALLELERİNDE BANDO COŞKUSU
Cumhuriyet Bayramı coşkusu Kadıköy Belediyesi Cumhuriyet Bandosu ile hafta boyunca Kadıköy’ün sokaklarında olacak. Hafta sonunda Bahariye ve Bağdat Caddelerinde gerçekleşen bayrak dağıtımı ve bando ile başlayan etkinlikler, Osmanağa, Caferağa, Suadiye, Caddebostan, Hasanpaşa, Koşuyolu, Acıbadem, Merdivenköy, Dumlupınar, Zühtüpaşa Mahallesi gibi pek çok noktada devam edecek.

BAĞDAT CADDESİ’NDE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ
Kadıköy Belediyesi etkinliklerine 27 Ekim Cumartesi akşamı 20:00’de Kadıköy Belediye Binası Bahçesi’nde Oda Orkestrası konserinin ardından sahne alacak Mehmet Erdem Konseri ile devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının doruk noktasını ise her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağdat Caddesi’ndeki “Cumhuriyet Yürüyüşü” oluşturuyor. Yüzbinler, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle 29 Ekim Pazartesi akşamı Bağdat Caddesi’nde buluşacak. Geleneksel Cumhuriyet yürüyüşü, her zaman olduğu gibi Suadiye Işıklar’da saat 19.00’da başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT