Keloğlan’ın Gerçek Masal Köyü Bayram’da İstanbul Akvaryum’da

Keloğlan’ın Gerçek Masal Köyü Bayram’da İstanbul Akvaryum’da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Keloğlan’ın Gerçek Masal Köyü Bayram’da İstanbul Akvaryum’da

Etkinlik 4- 10 Temmuz tarihleri arasında her gün Batı Atlantik ana panel önünde 13.00 - 15.00 - 17.00 saatlerinde günde 3 seans olmak üzere minik ziyaretçileriyle buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2016

KELOĞLAN MASALLARI KÖYÜ’NDE ÇOCUKLAR MASALSI BİR YOLCULUĞA ÇIKACAK

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum sınırsız eğlence ve bayrama özel etkinliğiyle bu bayram yine ziyaretçi rekoru kırmaya hazırlanıyor. Bayram süresince eğlenmeyi sevenlerin adresi İstanbul Akvaryum’da tüm masalların en sevilen karakteri Keloğlan gerçek boyutlarıyla kurulacak masal köyüyle yediden yetmişe ziyaretçilerle buluşacak. Çizgi filmlerinde doğruluğun, dürüstlüğün ve iyiliğin sembolü Keloğlan ve arkadaşlarının başından geçen maceralar Şeker Bayramı’nda 7 gün boyunca üç seansla İstanbul Akvaryum ’da izleyicileriyle buluşacak.

İstanbul Akvaryum bu bayram bol bol oyun, bol bol eğlence sunan heyecanlı ve eğitici Keloğlan Masalları etkinliğini çocuklarla buluşturacak. Keloğlan Masalları Köyü’nde çocuklar aileleriyle birlikte masalsı bir yolculuğa çıkacak. Gerçek boyutlarıyla kurulacak olan köyde tüm masal kahramanlarının yanı sıra Bilgecan Dede tarafından yapılan Adımopter, Denizaltı gibi masal öğeleri de yer alacak. Masal dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak çocuklar Bilgecan Dede’nin evini gezme ve masal karakterleriyle fotoğraf çektirme şansını yakalayacak. Çocuklar Bayram boyunca Keloğlan’ın masalsı gerçek köy evi, Sultanın Şatosu, Huysuz ve Uzun, Balkız ve Karavezir Bilgecan ile iç içe olacak. Etkinlik 4- 10 Temmuz tarihleri arasında her gün Batı Atlantik ana panel önünde 13.00 - 15.00 - 17.00 saatlerinde günde 3 seans olmak üzere minik ziyaretçileriyle buluşacak.

Çocuklar televizyonda izleyerek büyülendikleri Keloğlan’ın masalsı dünyasına adeta yolculuğa çıkacak. Bayram boyunca çocuklarla buluşacak olan Keloğlan Masalları etkinliği, hem hikâyedeki komik diyaloglar hem de dans ve müzikle masal dünyasını gerçeğe dönüştürecek.

Unutulmaz bir Şeker Bayramı için dopdolu bir İstanbul Akvaryum, köpek balıklarından vatozlara, timsahlardan piranalara 17 bin nüfusu ile sizleri bekliyor!

Detaylı bilgi için; www.istanbulakvaryum.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT