KidzMondo'ya Giriş Yüzde 50 İndirimli!

KidzMondo'ya Giriş Yüzde 50 İndirimli!

Etkinlik Etkinlik Haberleri KidzMondo'ya Giriş Yüzde 50 İndirimli!

KidzMondo, 5-20 Nisan tarihleri arasında sadece web sitesi üzerinden yapılacak online bilet satışlarında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 8, 2016

Çocukların şehri KidzMondo’nun giriş biletleri artık web sitesinden de satışta… KidzMondo, 5-20 Nisan tarihleri arasında sadece web sitesi üzerinden yapılacak online bilet satışlarında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor!

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, bilet satışını kendi web sitesine de taşıdı. Artık www.kidzmondoistanbul.com web sitesi üzerinden de KidzMondo giriş biletlerini kolaylıkla alınabiliyor.

Bilet satışlarını kendi web sitesi üzerinden de yapmaya başlayan KidzMondo, bunun duyurusunu kazançlı bir kampanya ile lanse ediyor. 5-20 Nisan tarihleri arasında KidzMondo giriş biletlerini web sitesi üzerinden alan herkese anında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Çocuk ve yetişkin tüm biletlerde geçerli olan yüzde 50 indirim fırsatı için tek yapmanız gereken www.kidzmondoistanbul.com web sitesine giriş yapmak ve online olarak biletleri satın almak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT