Kristal Elma Festivali’nde Yaratıcılığa Duyulan Aşk Ödüllendiriliyor

Kristal Elma Festivali’nde Yaratıcılığa Duyulan Aşk Ödüllendiriliyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Kristal Elma Festivali’nde Yaratıcılığa Duyulan Aşk Ödüllendiriliyor

Türkiye’nin en önemli pazarlama ve iletişim etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma Festivali başlıyor. Reklamcılar Derneği tarafından 11-12 Ekim tarihlerinde Bomontiada’da gerçekleştirilecek etkinlikte yarışmanın 30. yılı kutlanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 10, 2018

İki gün boyunca ödül törenleri, atölyeler, kreatif oyunlar, müzik, özel dergi ve gazetesiyle dolu dolu geçecek Kristal Elma Festivali, 11-12 Ekim’de Bomontiada’da gerçekleştiriliyor. Turkuvaz Medya Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşecek Festival kapsamındaki ‘Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda 115 kategoride, 126 Kristal Elma sahiplerini bulacak. Katılımcılar, ‘Bölge, Tasarım, Uygulamada Mükemmellik, Medya, Açıkhava, Radyo, Basın, Dijital, Film-TV-Sinema, Online Film, Entegre Kampanyalar’ kategorilerinin yanı sıra Büyük Ödüller ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü, Turkuvaz Dergi Özel Ödülü, Arvak Özel Ödülü, Prof. Dr. Nazan Erkmen İllüstrasyon Özel Ödülü için yarışıyor.

Her başvuru tek ana kategoride yarışıyor
‘Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın Seçici Kurul’unda; ‘Film, Online Film, Basın, Açıkhava, Radyo ve Uygulamada Mükemmellik’ kategorisine Kurtcebe Turgul, ‘Dijital, Sosyal Medya ve Aktivasyon’ kategorisine Burak Günsev, ‘Tasarım’a Haluk Erkmen, ‘Medya’ya Demet İkiler, ‘Bölge Yarışması’na ise Ayşe Aydın başkanlık ediyor. ‘Aşkımızın meyvesi Kristal Elma’ mottosuyla sektörü kucaklayan Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda, bu yıl getirilen yenilikler kapsamında her başvuru tek ana kategoride yarışabiliyor ve her kategoride azami 4 ödül verilebiliyor. Ayrıca 30. Yıla ulaşmada yaratıcılığa cesaret veren reklamverenlere de yer veriliyor, Büyük Ödül Seçici Kurulları’nda Reklamverenler Derneği’ni temsilen birer reklamveren yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT