Mart Ayında Elektronik Dans Müziğinin Dünyaca Ünlü İsimleri İstanbul ve Ankara’da

Mart Ayında Elektronik Dans Müziğinin Dünyaca Ünlü İsimleri İstanbul ve Ankara’da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Mart Ayında Elektronik Dans Müziğinin Dünyaca Ünlü İsimleri İstanbul ve Ankara’da

Waze & Odyssey, Hot Since 82, Amine Edge & DANCE , Stephen Bodzin ve Daniel Bell gibi elektronik müziğin ünlü isimleriyle Mart ayında sabaha kadar dans etmeye hazır olun!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 23, 2016

Mart ayında elektronik dans müziğinin dünyaca ünlü isimleri burn Energy Drink sponsorluğunda İstanbul ve Ankara’da!

Waze & Odyssey, Hot Since 82, Amine Edge & DANCE , Stephen Bodzin ve Daniel Bell gibi elektronik müziğin ünlü isimleriyle Mart ayında sabaha kadar dans etmeye hazır olun!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Energy Drink Mart ayında dünyaca ünlü DJ’leri İstanbul ve Ankara’nın sevilen kulüplerine getiriyor. Tekno dünyasının öncü isimlerinden Daniel Bell, 4 Mart 2016 Cuma gecesi burn Energy Drink sponsorluğunda Minimuzikhol’de sahne alacak. Tekno müziğe getirdiği yeni müzikal tarzla Josh Wink’ten Richie Hawtin’e kadar pek çok prodüktöre ilham veren Daniel Bell Almanya’da minimal tekno müziğe yön veren isimlerin başında geliyor. Chicago House ve Steve Reich ile Philip Glass gibi minimalist isimlerden etkilenen Bell’in yaptığı prodüksiyonlarda minimalist house tonları, tekrarlayan ritimleri ve farklı ses efektleri dikkat çekiyor.

House müziğin sevilen ikilisi Waze & Odyssey ,11 Mart Cuma akşamı Klein’ da elektronik müzik severlerle buluşacak. Ünlü prodüktör ve DJ’ler Serge Santiago ve Firas Waez’dan oluşan Waze & Odyssey, house, tekno ve diskoyu bir araya getiriyor. İngiltere müzik listelerinde 2014’te ilk 3’e giren ‘R. Kelly's Bump n' Grind’ remixleriyle yıldızları parlayan ve 5 müzik albümleri bulunan ikili , 2012’de DJ Mag Awards’da ‘Best Breakthrough Producers’ ödülünü almışlardı. Eşsiz DJ setleriyle milyonları dans ettiren İngiliz ikili Waze & Odyssey şimdi burn Energy Drink sponsorluğunda İstanbul’da!

11 Mart 2016 Cuma akşamı Garajİstanbul ‘da FG organizasyonu ve burn Energy Drink co-sponsorluğuyla Güney Fransa’dan House müziğin ünlü ismi Amine Edge & DANCE elektronik müzik sevenlere unutulmaz bir parti yaşatacak. Dünyanın en büyük DJ ve elektronik dans müzik listesi olan Beatport’ta sıkça zirveye çıkan Amine Edge & DANCE yılın 130 günü sahnede! İçlerindeki hip-hop sevgisini farklı müzikleriyle dans pistlerine de yansıtan ikili, eşsiz stilleriyle yaptıkları başarılı remiks ve parçalarla house müzik dünyasında ün kazandı. İkili Washington soul, Phili funk, NYC rap slang ve Chicago’daki eski ev partilerinde çalınan farklı müziklerden etkilenerek kendi müzik tarzlarını yarattıklarını söylüyor.

12 Mart 2016 Cumartesi akşamı Ankara’nın elektronik müzik mekanı Kite’da DJ kabininde Stephen Bodzin’le Ankaralılar dansa doyacak. Tekno müzik denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bodzin, Depeche Mode, Booka Shade ve The Knife gibi grupların şarkılarının remixlerini yaptı. modern tekno müziğin kült parçalarında imzası olan Bodzin farklı tarzıyla dans müziğinin sevilen DJ’lerinden biri. Harekete geçiren, hipnotik ve akılda kalan melodileriyle yaptığı başarılı prodüksiyonların yanı sıra sahne performanslarıyla da takipçilerine unutulmaz partiler yaşatan Bodzin son albümü “Powers of Ten" , DJ Tennis ve Tale of Us gibi yeni single’larını efsane plak şirketi Life and Death ile çıkardı.

Elektronik dans müziğinin Oscarları olarak bilinen ‘DJ Awards’ ödülleri Tech House DJ ödülünü alan “Hot Since 82”, burn Energy Drink sponsorluğunda 23 Mart’ta Klein’da olacak. Deep House dünyasının çığır açan yeni harika çocuklarından biri olan Hot Since 82, aralarında Creamfields, WMC, Ultra Music Festival gibi dünyanın önde gelen elektronik müzik festivallerinin de bulunduğu pek çok etkinlikte headline idi. 2015 yılında İbiza’nın Space adlı ünlü gece kulübündeki 3 saatlik seti, yine Pete Tong’un Essential Mix adlı programında yayınlandı. Hot Since 82 şimdi de İstanbul’da Klein’da sahne alacak.

Mart programı:
4 Mart 2016 -Daniel Bell, burn Energy Drink sponsorluğunda Minimuzikhol’de
11 Mart 2016- Waze & Odyssey , burn Energy Drink sponsorluğunda Klein’da
11 Mart 2016 - Amine Edge & DANCE FG organizasyonu ve burn Energy Drink co-sponsorluğuyla Garajİstanbul ‘da
12 Mart 2016 - Stephen Bodzin, burn Energy Drink sponsorluğunda Ankara’nın elektronik müzik mekanı Kite’da
23 Mart 2016- Hot Since 82 burn Energy Drink sponsorluğunda Klein’da elektronik müzikseverlerle buluşacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT