One Love Festival 14 İçin Geri Sayım Başladı

One Love Festival 14 İçin Geri Sayım Başladı

Etkinlik Etkinlik Haberleri One Love Festival 14 İçin Geri Sayım Başladı

“One Love Festival 14” de sahne alacak sanatçı ve gruplar önümüzdeki günlerde açıklanmaya başlanacak. Avantajlı biletler çok yakında satışta!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 24, 2015

Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle, Pozitif Live tarafından 13 - 14 Haziran tarihlerinde Lifepark’ta gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi gerçek festival deneyimi yaşamak isteyen müzik severleri bir araya getirecek olan One Love Festival’in programı, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

One Love Festival, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle festival severleri 14’üncü kez ağırlamaya hazırlanıyor. Müzik severlerin her yıl sabırsızlıkla beklediği Festival, 13 – 14 Haziran tarihlerinde İstanbul’da Lifepark’ta gerçekleştirilecek. One Love Festival bugüne kadar 80’den fazla grubu ve 1.500’den fazla sanatçıyı 200 bini aşkın müzikseverle buluşturdu. “One Love Festival 14” de sahne alacak sanatçı ve gruplar önümüzdeki günlerde açıklanmaya başlanacak. Avantajlı biletler çok yakında satışta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT