OSHO Meditasyon Merkezi ile Sessizlik Kampı

OSHO Meditasyon Merkezi ile Sessizlik Kampı

Etkinlik Etkinlik Haberleri OSHO Meditasyon Merkezi ile Sessizlik Kampı

Bu yaz sadece bedeninizi değil ruhunuzu da dinlendirin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2016

Osho Meditasyon Merkezi, bu yaz sadece bedenini değil, ruhunu da dinlendirmek isteyenler için 3 gün sürecek bir Sessizlik Kampı düzenliyor. 5-7 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek kampta, yoğun bir meditasyon programıyla katılımcıların dış dünya ile tüm ilişkilerini kesip kendi iç yolculuklarında daha derinlere ulaşmaları amaçlanıyor.

Modern hayatın stres ve gerginliğinden uzaklaşma imkanı sunmayı amaçlayan Osho Meditasyon Merkezi İstanbul, dünyanın farklı birçok disiplini baz alınarak hazırlanmış 88 farklı workshop içerisinden her ay bir yenisini gerçekleştiriyor. Ağustos ayındaki etkinlik 3 gün boyunca yoğun bir meditasyon programının gerçekleştirileceği Sessizlik Kampı olacak.

5-7 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da Osho Meditasyon Merkezi’nde düzenlenecek olan kampta 3 günlük sessizlik deneyimi ve meditasyon aracılığıyla kendi gerçek benliğimize yaklaşmak, stres ve korkulardan özgür bir alanda yaşamak, dış dünya ile olan bütün iletişimin kesilmesi ve katılımcıların enerjilerini bütün yoğunluğuyla kendi meditasyon tecrübelerine yönlendirmesi öngörülüyor.

Meditasyon gerçek mucizedir.
Sessizlik Kampı, günlük hayat içinde derinden hissedebilmek, rahatlayabilmek ve yeniden sessizliği bulabilmek için gerekli olan fiziksel, zihinsel ve duygusal çözülmeyi Osho’nun Aktif Meditasyonları ile sağlıyor. Gerçek bir mucize olan meditasyonun anahtarlarını rahatlamak, yargılamayı bırakmak ve zihni bitmek bilmez düşünce trafiği ile sadece izlemek olarak belirleyen kamp, katılımcıların kendi iç dünyalarının daha derinlere doğru bir yolculuk yapması sağlayıp, günlük yaşamlarında kolay kolay bulamayacakları çok özel bir deneyim vaat ediyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: 0542 492 03 85 - 0532 358 07 00
http://www.oshotherapy.com adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT