QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı Yaratıcı Çocuk Festivali’nde

QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı Yaratıcı Çocuk Festivali’nde

Etkinlik Etkinlik Haberleri QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı Yaratıcı Çocuk Festivali’nde

‘QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı 27 Mayıs- 1 Haziran tarihlerinde İstanbullu çocuklarla buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2019

QNB Finansbank “Minik Eller Büyük Hayaller” sosyal sorumluluk platformu kapsamında hayata geçirdiği Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı içerisinde yer alan matematik modülleriyle 25-26 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek olan Yaratıcı Çocuk Festivali’nde çocuklar ile buluşacak. TIR ayrıca 27 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında da Maltepe’de Hasan Şadoğlu Ortaokulu’nda olacak.

Minik Eller Büyük Hayaller Kurumsal Sosyal Sorumluluk Platformu çatısı altında çocukları ve gençleri geleceğe hazırlamak felsefesiyle matematikten kodlamaya, kültür-sanattan eğitime kadar birçok alanda proje gerçekleştiren QNB Finansbank, matematik dersinde öğrendiklerini uygulamalı olarak deneyimleyecekleri eğitim modüllerini 2018-2019 eğitim öğretim döneminde çocuklarla buluşturdu. QNB Finansbank’ın ana sponsorluğunda Tales Matematik Müzesi iş birliğiyle hayata geçen gezici TIRbugüne kadar 80 binden fazla çocukla buluştu.

Festivalde standı ziyaret edecek çocuklar; Pascal üçgeni, top piramit, beşgen ayna, perspektif, onluk-yüzlük-binlik düzeneği, Mimar Sinan Köprüsü, Ames Odası ve Da Vinci Köprüsü modüllerinde matematiğin büyülü dünyasını deneyimleyerek ve eğlenerek keşfedecek.

QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR’ı festival sonrası 27 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında 34 modül ve beş ayrı atölye ile İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Narin Sokak, No.2, 34841 Maltepe/İstanbul adresinde olacak. TIR, ardından son durağı olan Balıkesir’de rotasını tamamlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT