Sağlıklı Yaşam ve Spor Festivali Reformist‘e 7‘den 70‘e Katılım

Sağlıklı Yaşam ve Spor Festivali Reformist‘e 7‘den 70‘e Katılım

Etkinlik Etkinlik Haberleri Sağlıklı Yaşam ve Spor Festivali Reformist‘e 7‘den 70‘e Katılım

Dream Sales Machine‘in Feriye‘de düzenlediği Reformist her yaştan sporseverin katılımıyla tamamlandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2019
Festival ziyaretçileri Boğaz‘a
karşı spor yaptı, zumbadan bale fitness‘a, yogadan pilatese, cyclingten sağlıklı mutfak söyleşilerine kadar çok sayıda etkinliğe katılma fırsatı buldu.

Sağlıklı yaşam ve spor odaklı geniş bir deneyim yelpazesi sunan Reformist, bu yıl Dream Sales Machine tarafından 18–19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Feriye‘de düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı‘na da denk gelen festival, çocuklar ve gençler başta olmak üzere her yaştan sporseveri buluşturdu. 2.488 sporseverin katıldığı Reformist‘te 51 marka yer aldı, 118 seans ders gerçekleştirildi.

Sağlıklı birey olma yolunda ilk adım
Bu yıl “Reform Yourself“ temasıyla düzenlenen festivalde katılımcılar daha önce deneyimleme fırsatı bulamadıkları farklı derslere katılıp ilgi alanlarını genişletme, açık mutfak alanında yepyeni tarifler öğrenme ve tüketim toplumunda üretken bireyler olmak için yaratıcı atölyelere katılma fırsatı yakaladı. Festival ziyaretçisinin zihinsel, fiziksel ve ruhsal reformunu gerçekleştirme fırsatı sunan Reformist, her yıl daha da zenginleşen programıyla ilgi görüyor, bireylerin hayatlarına yönelik sorumlulukları alma bilincine sahip olmalarını ve tümüyle yenilenmek için gereken ilk adımı atmalarını amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT