Şehrin İyi Hali Gönüllü Gençleri Bekliyor

Şehrin İyi Hali Gönüllü Gençleri Bekliyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şehrin İyi Hali Gönüllü Gençleri Bekliyor

Başvuruların kontenjanlarla kısıtlı olduğu proje için son başvuru tarihi ise 25 Eylül.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 4, 2015

Akbank, uzun yıllardır çalışanları ile birlikte sürdürdüğü gönüllülük projelerine bu kez üniversiteli gençleri de dahil ediyor. “Şehrin İyi Hali” gönüllülük projesi ile üniversiteli gençler, toplum yararına etkinlikler gerçekleştirecek. Projelerde gönüllü olan 400 üniversiteli, 25. Akbank Caz Festivali kapsamında Belle & Sebastian Konserini en ön sıradan, kendilerine ayrılan özel bir bölümden izleyecek.

“Şehrin İyi Hali” projesi kapsamında; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Deniz Temiz Derneği / TURMEPA) ve Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği (YHDD) işbirlikleri ile gençlerin katılacağı sosyal sorumluluk projeleri düzenlenecek. Gönüllü olan gençler, Toplum Gönüllüsü Gençler (TOG) ile okul boyama etkinliklerine katılırken, TURMEPA ile kıyı temizliği etkinliklerine katılacak, Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği ile de barınak hayvanlarının bakımına yardımcı olacaklar. Ayrıca İstanbul dışında, Akbank Caz Festivali’nin 25. yılında TOG işbirliği ile 25 ilden 100 genç yaşadıkları illerde; kitap toplama kampanyasından fidan dikimine, huzurevi ziyaretlerinden engelli çocuklarla etkinliklere kadar pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecekler.

“Şehrin İyi Hali” projeleri kapsamında toplum yararına projelerde gönüllü olan 18-26 yaşındaki üniversiteli gençler, yorgunluklarını 30 Ekim günü “Volkswagen Arena”da gerçekleşecek konserde atacaklar. Projede gönüllü olacak ilk 400 üniversiteli gence bir kişilik konser davetiyesi verilecek.

’Şehrin İyi Hali’ Projeleri’ne katılmak isteyen gençler; “www.sehriniyihali.com” adresi üzerinden bilgi alabilir ve başvurularını yapabilirler. Başvuruların kontenjanlarla kısıtlı olduğu proje için son başvuru tarihi ise 25 Eylül.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT