Şehrin Kahve Keyfi İstanbul Coffee Festival Biletleri Satışta

Şehrin Kahve Keyfi İstanbul Coffee Festival Biletleri Satışta

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şehrin Kahve Keyfi İstanbul Coffee Festival Biletleri Satışta

dsm group tarafından Paşabahçe ana sponsorluğunda 3.sü gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival, bu yıl 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta düzenleniyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 5, 2016

Tadım ve ikramlar, baristalardan gösteriler, akustik konserler, özel tasarım ürünler, workshop ve seminerler, sanat sergisi gibi etkinliklerde 200’e yakın markanın yer alacağı İstanbul Coffee Festival biletleri, Biletix’te satışa sunuldu.

Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında kahveye dair her şeyin yer aldığı İstanbul Coffee Festival’i Türkiye’nin lider markası Paşabahçe ana sponsorluğunda Küçükçiftlik Park’ta düzenliyor. Festival biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu.

Avrupa’nın en büyük kahve festivali
Özellikle 3’üncü dalga kahve akımının önde gelen markalarını ve bu akıma bağlı yaşam kültürünü tek çatı altında toplayan İstanbul Coffee Festival’de İstanbul’un önde gelen nitelikli kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer alacak. Festivalde tadım ve ikramların yanı sıra interaktif workshoplar, profesyonel eğitimler, seminerler, akustik konserler, SCAE Şampiyonası, sanat sergisi ve canlı sanat performansları gibi daha birçok ilgi çekici etkinlik yer alıyor.

2015 yılında 25.500 ziyaretçisi ile Türkiye’nin en büyük kahve etkinliğine imza atan İstanbul Coffee Festival, bu yıl ‘Şehrin Kalbinde’ teması ile İstanbul’un en merkezi noktasına taşınıyor. Norveç, Berlin, El Salvador, Yunanistan, İngiltere ve Amerika’dan gelecek kahve uzmanları da festivalde coffeeshop’lara profesyonel eğitim vermek üzere hazır olacaklar. Uzmanlar, cupping-tasting yaptırarak artizan kahveyi tanıtacak ve yenilikler konusunda bilgi verecekler. Tüketiciler dört gün boyunca sürecek festivalde evde farklı demleme tekniklerini öğrenerek birebir deneyimleyebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT