Şişli'de 23 Nisan Çoşkusu

Şişli'de 23 Nisan Çoşkusu

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şişli'de 23 Nisan Çoşkusu

Müzik, tiyatro ve gösterilerle dolu programda, İllüzyonist ve jonglör Kerem Eser de Şişlili çocuklarla buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2018

Şişli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için dopdolu bir program hazırladı. Üç farklı yerde, 4 gün boyunca sürecek etkinliklerle çocuklar bayramlarını doyasıya eğlenerek kutlayacak. Müzik, tiyatro ve gösterilerle dolu programda, İllüzyonist ve jonglör Kerem Eser de Şişlili çocuklarla buluşacak.

Şişli Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 20 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde başlayacak. Şişli Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevleri öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından, gösteri grupları sahne alacak ve şiirler okuyacak. Etkinlikler, 21 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te, Feriköy Sosyal Tesisleri Oyun Kitaplığı’nda gerçekleşecek Pırlangıç Grubu’nun Çocuk Şarkıları Konseri ile etkinlikler devam edecek.

22 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Şişli Belediyesi Nazım Hikmet ve Kültür Merkezi’nde, Kofi’nin Yolculuğu isimli tiyatro oyunu çocuklarla buluşacak. Müzik ve dans eşliğinde gerçekleşecek tiyatro oyununda, Kofi’nin öğrenerek ve keşfederek büyüme hikâyesi anlatılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT