Şişli’de ‘El ele Tutuşma’ Rekoru Kırılıyor

Şişli’de ‘El ele Tutuşma’ Rekoru Kırılıyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şişli’de ‘El ele Tutuşma’ Rekoru Kırılıyor

Şişli Belediyesi “Dünya Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında çevre için “el ele tutuşma” rekoruna imza atacak, Şişli’nin doğa dostu okullarını ödüllendirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2015

4 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da İstanbul Ortaokulu’nda düzenlenecek “Dünya Çevre Günü” etkinliklerinde “el ele tutuşma rekoru” kırılacak, Şişli’nin en çevreci okulları ödüllendirilecek.

Açılış konuşmasını Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yapacağı etkinlikte “Yeşil Yıldızlı Okullar Projesi”nde dereceye giren okullar, birbirinden güzel ödüllere kavuşacaklar. Dereceye giren okulların bilgisayar sınıfı, zeka oyunları atölyesi ve spor salonu ile ödüllendirileceği tören sonrasında “Dünya Çevre Günü” etkinlikleri, bir rekora sahne olacak. Çevre ile ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla el ele tutuşularak bir zincir oluşturulacak.

Rekor denemesi sonrası yüz boyama etkinliği ile devam edecek “Dünya Çevre Günü” etkinlikleri, “Atığını Doğru Zamanda Doğru Kutuya At, Hediyeni Kap” yarışması ile son bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT