Şubat Ayında Capacity AVM Çocuklar ile Cıvıl Cıvıl Parlayacak!

Şubat Ayında Capacity AVM Çocuklar ile Cıvıl Cıvıl Parlayacak!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Şubat Ayında Capacity AVM Çocuklar ile Cıvıl Cıvıl Parlayacak!

Bakırköy’ün 10 yıldır buluşma noktası Capacity AVM, etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2018

2-25 Şubat tarihleri arasında “çocuklara özel” birbirinden şahane etkinliklerin yer aldığı bu şölene tüm ziyaretçilerini davet ediyor.

Zeka gelişimini destekleyen aynı zamanda el becerilerini de geliştiren bu etkinlik programında; 2-4 Şubat arası “Akıl ve Zeka Oyunları”, 10 Şubat Cumartesi “Kaşık Kukla Atölyesi, Çiftlik Evi Yapımı ve Boyama Atölyesi”, 17 Şubat Cumartesi “Tuval Boyama ve Magnet Boyama Atölyesi”, 18 Şubat Pazar “Benim Odam Kapı Süsü ve Kanatlı Uçak Yapım Atölyesi”, 24 Şubat Cumartesi “Amazon Hayvanları ve Deniz Canlıları Boyama Atölyesi”, 25 Şubat Pazar “Ahşap Boyama Atölyesi” aktiviteleri Şubat ayında sizleri bekliyor olacak.

Aileniz ile dopdolu bir Şubat ayı geçirmek için tüm etkinliklere 14.00-15.00, 15.30-16.30 ve 17.00-18.00 saatleri arasında etkinlik alanı B1 katında katılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT