Ultra Sapanca Dağ Koşusu İçin Geri Sayım Başladı

Ultra Sapanca Dağ Koşusu İçin Geri Sayım Başladı

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ultra Sapanca Dağ Koşusu İçin Geri Sayım Başladı

NG Sapanca’nın desteklediği Ultra Sapanca Dağ Koşusu, 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde 50-30 ve 7 km’lik zorlu parkurda gerçekleşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 22, 2016

Spor aktivitelerinin yanı sıra bölge turizmini geliştirmeyi misyon edinen NG Sapanca’nın desteklediği Ultra Sapanca Dağ Koşusu, 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde 50-30 ve 7 km’lik zorlu parkurda gerçekleşecek.

Spora ve sanata verdiği destekle bilinen NG Sapanca’nın ana sponsorluğunda bu yıl 2. ‘si Samanlı Dağları’nda düzenlenecek olan koşuda, yerli ve yabancı yaklaşık 300 sporcu ter dökecek. Doğal güzellikleriyle ünlü Sapanca’da yer alan Samanlı Dağları’nda gerçekleşecek koşu; 7K, 30K ve 50K olmak üzere 3 özel parkurda, adrenalin dolu bir deneyim yaşatacak. Yaklaşık 2000 m’lik tırmanışı da geçmek için mücadele edecek olan sporcuların, zorlu parkurları toplamda 5-7 saatte tamamlaması bekleniyor. Sapanca’nın dağlık alanlarında muhteşem bitki örtüsünü içeren 50 km’lik rota, 09:00’te başlayıp saat 14:30’de sonlanacak.

Dağ koşuları çevrenin korunması için fırsat
Dağ koşuları, turizm anlayışıyla bütünleştiğinde çevrenin doğal halinin korunması için adeta bir fırsata dönüşüyor. Sapanca Dağ Koşusu da havzadaki aşırı kaynak kullanımının ve kirliliğin önüne geçilmesi; doğal yaşam alanları ile biyolojik çeşitliliğin korunması için önem taşıyor. Sapanca Dağ Koşusu, insanın doğayla uyum içinde yaşadığı, çevresel etkinin minimize edildiği sürdürülebilir turizm anlayışıyla direkt olarak bölgenin kalkınmasına da ışık yakıyor.

Ultra Sapanca Dağ Koşusu Programı:
25 Haziran 2016 Cumartesi

Kayıt - 12:00/01:00 NG Sapanca Hotels
Hoşgeldin Partisi – 21:00 Makarna Partisi
NG Sapanca Hotel
Otel içi etkinlikler, yarışlar ve organizasyonlar

26 Haziran Pazar
Çıkış - 7K : 30K : 50K
Sapanca Kent Merkezi 09:00
Varış - 7K
Sahil
Varış - 30K
Memnuniye Köyü, Soğucak Yaylası
Varış - 50K
NG Sapanca Hotel
Kutlama - UA FINISHER PARTY

http://sapancaultra.org/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT