Uluslararasi Dostluk Kisa Film Festivali’nin Tarihleri Belli Oldu!

Uluslararasi Dostluk Kisa Film Festivali’nin Tarihleri Belli Oldu!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Uluslararasi Dostluk Kisa Film Festivali’nin Tarihleri Belli Oldu!

Festival, “Dostluk” kavramını güncel sanatların en etkili formlarından biri olan sinema yoluyla yeniden okuma, düşünme ve hayattaki yansımalarını çoğaltma amacı güdüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2018

Fethi Gemuhluoğlu’nun “İnsana dost olmak, fikre dost olmak, komşuya dost olmak, coğrafyaya dost olmak, tarihe dost olmak, kendi vücuduna dost olmak, görünene ve görünmeyene dost olmak” felsefesinden hareketle yola çıkan “Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali”bu yıl ilk kez 14-15-16 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Balkon Film organizasyonunda düzenlenecek olan Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali’nin Direktörlüğünü Faysal Soysal ve Genel Sanat Yönetmenliğini ise Mehmet Lütfi Şen üstleniyor. Festival, “Dostluk” kavramını güncel sanatların en etkili formlarından biri olan sinema yoluyla yeniden okuma, düşünme ve hayattaki yansımalarını çoğaltma amacı güdüyor. Yarışma bölümünün yanı sıra çeşitli konferansların, söyleşilerin, atölyelerin ve film gösterimlerinin gerçekleşeceği festivaldedostluk teması uluslararası platformlarda da gündem edinmeyi amaçlıyor. Festival, her yıl belirlenecek bir ülkede eş zamanlı film gösterimleriyle de bir ilki gerçekleştirecek.

Yarışma bölümü başvuruları için gün sayan festival, dostluğu kısa film dilinde yeniden inşa etmeye hazırlanıyor ve dostluğun hayatımızdaki yansımalarını çoğaltma amacıyla tüm kısa filmleri yarışma bölümüne davet ediyor.

http://www.dostlukfilmfestivali.com/
facebook/dostlukfilmfest
twitter/dostlukfilmfest
instagram/dostlukfilmfest

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT