Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Etkinlik Etkinlik Haberleri Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

10. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 21 - 25 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2015

Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 10. Yaşını Kutlamaya hazırlanıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde düzenlenen 10. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 21 - 25 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dokuz yıldır düzenli olarak sürdürülen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali 10. Yılın’da her yıl olduğu gibi dolu dolu ve oldukça renkli bir programa sahip. Türkiye’den katılacak farklı tiyatroların yanı sıra, İtalya, Fransa, Hollanda, Bulgaristan, Letonya, Moldova’dan katılacak yabancı topluluklar eşliğinde gerçekleştirilecek olan festival, 5 gün boyunca birçok oyunun yanı sıra atölye çalışmasına da ev sahipliği yapacak.

Eskişehirli minik izleyicilerin unutamayacakları güzellikte bir festival geçirebilmeleri için Şehir tiyatroları, 10. yıla özel olarak 21 Mayıs günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat parkında gerçekleştirilecek olan açılış karnavalının görkemli ve birçok renkli sürprizlerle dolu gerçekleşmesi için yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Festival bünyesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “ Parçacık” adlı yeni çocuk oyunu da minik izleyiciler ile buluşacak. Festivalin bilet satışları başladı. Tiyatro severler Şehir Tiyatrolarının gişelerinden ve Mybilet internet sitesinden festival biletlerine ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT