Vialand’den ‘gnctrkcll’lilere İkinci Bilet Anında Hediye!

Vialand’den ‘gnctrkcll’lilere İkinci Bilet Anında Hediye!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Vialand’den ‘gnctrkcll’lilere İkinci Bilet Anında Hediye!

VIALAND,gnctrkcll’lilere, Pazartesi ve Perşembe günleri gişelerden yapacakları bilet alımlarında, aynı gün içinde geçerli olacak 2. bilet de anında armağan edilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 21, 2014

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği kampanyasının ziyaretçilerden yoğun ilgi görerek tekrarlanmasının istenmesi üzerine yeniden, gnctrkcll’liler için eğlence dolu günler armağan etmeye başladı. Kampanya çerçevesinde, VIALAND yazarak 2278’e kısa mesaj atan gnctrkcll’lilere, Pazartesi ve Perşembe günleri gişelerden yapacakları bilet alımlarında, aynı gün içinde geçerli olacak 2. bilet de anında armağan edilecek.

2014 sezon sonuna kadar sürecek olan kampanyadan yararlanmak isteyen gnctrkcll’lilerin, cep telefonlarına gelecek olan şifre ile gişelere gitmesi yeterli olacak. VIALAND’deki gündüz seanslarında geçerli olacak olan kampanyaya katılan tüm gnctrkcll’liler böylece, sınırsız eğlencenin tadını sevdiği bir arkadaşıyla doyasıya yaşama imkanı bulacak.

Tek biletle sınırsız eğlence

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park’ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VIALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT