Yetersiz Bakiye’den Rekor

Yetersiz Bakiye’den Rekor

Etkinlik Etkinlik Haberleri Yetersiz Bakiye’den Rekor

Oyun, 1 sezonda 60 oyun ve 33.000 seyirciyle rekor kırdı ve MOİ Sahne tarafından ‘Yılın En Çok İzlenen Oyunu’ plaketi ile ödüllendirildi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 29, 2016

‘Yetersiz Bakiye’ Dünya Tiyatro Günü’nde MOİ Sahne’den ‘Yılın En Çok İzlenen Oyunu’ plaketi aldı.

İstanbul’un en modern sahnelerinden MOİ Sahne, Dünya Tiyatro Günü’nde Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Turgut Tunçalp’in rol aldığı ‘Yetersiz Bakiye’ oyununu seyirciyle buluşturdu. Oyun, 1 sezonda 60 oyun ve 33.000 seyirciyle rekor kırdı ve MOİ Sahne tarafından ‘Yılın En Çok İzlenen Oyunu’ plaketi ile ödüllendirildi

Avrupa’nın en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, İstanbul’un en modern sahnelerinden MOİ Sahne’de 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ‘Yetersiz Bakiye’ komedi tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu. Oyunun yapımcı şirketi ‘Gergedan Yapım’ın kurucusu Cengiz Şahin ve oyuncular, oyundan sonra düzenlenen törenle MOİ Sahne’den ‘Yılın En Çok İzlenen Oyunu’ plaketi ile ödüllendirildi.

Yılın en çok izlenen oyunu ‘Yetersiz Bakiye’ rekor kırdı

‘Yetersiz Bakiye’ oyunu 1 sezonda 60 oyun ve 33 bin seyirciyle rekor kırdı. Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tunçalp ve Eylül Öztürk’ün rol aldığı komedi oyunu Dünya Tiyatro Günü’ne özel gerçekleştirilen performansla yine seyirciyi kahkahaya boğdu. Oyunun bitiminde düzenlenen törende Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun tarafından Gergedan Yapım kurucusu Cengiz Şahin ve ‘Yetersiz Bakiye’ oyuncularına ‘Yılın En Çok İzlenen Oyunu’ plaketi takdim edildi. Zeynep Torun ödül töreninde “Tiyatroyu anlamlı kılan seyircidir, bu alkışlardır. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve bu plaketi sizlerin adına ‘Yetersiz Bakiye’ ekibine takdim ediyorum’’ dedi.

“Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var’’

Oyunun yapımcısı Cengiz Şahin “Bu oyunun başarısı tüm ekibindir. Işığından, sahne tasarımına, sesinden kostümüne kadar çok çalıştık. Muhteşem bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdik ve harika bir uyum yakaladık. Tüm ekibe, oyuncu arkadaşlarıma tek tek çok teşekkür ediyorum. Bize layık gördüğü bu ödül için de MOİ Sahne’ye çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Törende son olarak oyunun başrol oyuncusu Hakan Yılmaz konuştu. Hakan Yılmaz “Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu zor günler geçiriyoruz. İnanıyorum ki bu günler geride kalacak. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim, ayrıca Mall of İstanbul’a bizlere böyle güzel bir sahnede oynama imkanı sundukları için başta Zeynep Torun olmak üzere tüm MOİ Sahne ekibine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT