Yılbaşı Coşkusu Morıno Kartalkaya’da Yaşanacak

Yılbaşı Coşkusu Morıno Kartalkaya’da Yaşanacak

Etkinlik Etkinlik Haberleri Yılbaşı Coşkusu Morıno Kartalkaya’da Yaşanacak

Morino, misafirlerini kaliteli hizmet ve damaklarda hayranlık bırakan menüsüyle yılbaşı akşamı en güzel şekilde ağırlıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 6, 2019

Kartalkaya’nın en yeni mekanlardan Morino, misafirlerini kaliteli hizmet ve damaklarda hayranlık bırakan menüsüyle yılbaşı akşamı en güzel şekilde ağırlıyor.

Kartal Otel ve Grand Kartal Otel olmak üzere beş seçkin otel misafirlerine kayak pistleri sunan ve Kartalkaya kayak merkezinde en güzel lokasyonda bulunan Morino, yılbaşı özel menüsü, eğlence, havai fişek gösterileri ve gece kayağı ile keyif dolu bir yılbaşı programı sunuyor. Yılbaşı akşamına özel hazırlanan menüsüyle eğlenceyi lezzetle tamamlayacak olan mekan, yeni yıla zirvede merhaba demek isteyenlerin adresi olacak. Gündüz kar ve kayağın keyfini çıkarmak isteyen misafirler, akşam da eğlenceyle keyfi ikiye katlayacak.

Yılbaşı akşamı ne yapacağına karar veremeyenler için Morino Kartalkaya, hizmeti ve eğlencesiyle en güzel alternatifler arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT