Ahmet Ümit

Ahmet Ümit

Tarihler: 26 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi

Yer: D&R Vadistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2018 ~ May 26, 2018

Türk Edebiyatı’nın en önemli isimlerinden yazar ve şair Ahmet Ümit yeni kitabı ‘Kırlangıç Çığlığı’nın 26 Mayıs Cumartesi günü D&R Vadistanbul’da gerçekleşecek imza gününde sevenleriyle bir araya geliyor

Yazdığı sürükleyici polisiye romanlarla adından sıkça söz ettiren, yüz binlerce okur tarafından okunan Türk edebiyatının en sevilen yazarlarından Ahmet Ümit, yeni kitabı “Kırlangıç Çığlığı”nın D&R Vadistanbul’da düzenlenecek imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Kitapları satış rekorları kıran başarılı yazar Ahmet Ümit, yeni kitabı ‘Kırlangıç Çığlığı’nı 26 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te D&R Vadistanbul’da okuyucuları için imzalayacak. ‘Kırlangıç Çığlığı’ Ahmet Ümit’in polisiye tadının yanında “Vicdanını yitirmiş bir dünyadan başka nedir ki cehennem?” sorusunu soran büyük bir roman olma özelliği taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT