Aşkım Kapışmak D&R’ da Sevenleriyle Buluşuyor

Aşkım Kapışmak D&R’ da Sevenleriyle Buluşuyor

Tarihler: 27 Mart 2018 Salı ~ 27 Mart 2018 Salı 18:00

Yer: D&R Marmara Forum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2018 ~ Mar 27, 2018
P>Yazar ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, yeni kitabı “Kimim Ben” in 27 Mart Salı günü D&R Marmara Forum’da gerçekleşecek ilk imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geliyor.

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Beni Benimle Aldatır mısın, Küçük Mutluluklar Kitabı, Hangi Anne Hangi Babasınız, Yaşam Kitabı gibi çok okunan kitapların yazarı ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, yeni kitabı “KİMİM BEN” in D&R Marmara Forum’da düzenlenecek ilk imza gününde sevenleriyle buluşuyor.

Kimim Ben sorusuyla bireyi bir anlam arayışına, kişiliğin iç dünyasının bilinmez yönlerinin keşfine sürükleyen Aşkım Kapışmak, yeni kitabı ile okuyucuyu görünen ve keşfedildiği sanılan suyun görünmeyen derinliklerine taşıyor.

Aşkım Kapışmak, her bireyin kişisel yolculuğunda kendine soracağı en derin soruyu kurgulayarak hazırladığı yeni kitabını, 27 Mart Salı günü D&R Marmara Forum’da saat 18:00’da gerçekleşecek olan imza gününde, sevenleri için imzalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT