Aydın Orak İmza Günü

Aydın Orak İmza Günü

Tarihler: 28 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:00 - 17:00

Yer: Tuhaf Kitaplar

Adres: Aslıhan Pasajı, No: 30 Tuhaf Kitaplar, SAHAFLAR ÇARŞISI, (Galatasaray Lisesi Karşısı) Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2016 ~ May 28, 2016

Oyuncu ve yönetmen Aydın Orak yeni çıkan kitabının ardından ilk imza gününü 28 Mayıs Cumartesi günü 15.00 ila 17.00 saatleri arasında Beyoğlu’ndaki Sahaflar Çarşısı Tuhaf Kitaplar standında yapacak.

Beşinci kitabı geçen hafta yayınlanan Orak, yeni ve eski kitaplarının yanı sıra Asasız Musa filmi ve belgesel filmlerinin DVD’lerini de imzalayacak.

1997’de tiyatroya başladı. Zincire Vurulmuş Prometheus, Ada, Bir Delinin Güncesi, Sen Gara Değilsin, Araf, Bir Dilin Ölümü, Nora, Kapan, Actor, Beceriksizler çevirdiği, yönettiği ve oynadığı bazı oyunlardır. Pervane, Fırtına, Mavi Adam, Siyah Karga rol aldığı bazı filmlerdir. Ölümün Rengi, Berivan, Cevher, Asasız Musa yönettiği filmlerdir. Oyun ve filmleriyle ulusal ve uluslararası birçok festivalin yanı sıra Avustralya, Avusturya, Almanya, Danimarka, Fransa, İsveç, İsviçre, Norveç, Mısır, Irak gibi birçok dünya ülkesinde defalarca gösterim ve turneler yaptı.

2003’te Tiyatro Avesta'yı kurdu. Saklı Duygular, Yaşar Kemal'in Teneke, Haşmet Zeybek'in Theodora ve Radikal Tiyatro yazdığı ve çevirdiği kitaplardır. Radikal Gazetesi, Gündem Gazetesi, Esmer, Başka, Önsöz gibi gazete ve dergilerde söyleşi, yazı ve makaleleri yayınlandı. 2012’de Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları ve Performans bölümünü terk etti. Araf oyunuyla En İyi Tek Kişilik Oyun ödülü ve Beceriksizler oyunuyla Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nden aldı. İstanbul’da yaşıyor.

28 Mayıs 2016. Cumartesi, Tuhaf Kitaplar, Aslıhan Pasajı, No: 30 Tuhaf Kitaplar, SAHAFLAR ÇARŞISI, Beyoğlu. (Galatasaray Lisesi Karşısı)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT