Ayşe Arman ve Gülse Birsel ile Akmerkez’de Ezber Bozan Sohbetler

Ayşe Arman ve Gülse Birsel ile Akmerkez’de Ezber Bozan Sohbetler

Tarihler: 06 Mayıs 2016 Cuma ~ 06 Mayıs 2016 Cuma 16.00

Yer: Akmerkez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2016 ~ May 6, 2016

Ayşe Arman ve Gülse Birsel, 6 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Konuşan Deneyimler söyleşileri kapsamında Akmerkez’de sevenleriyle buluşacak. “Ezber Bozan Sohbetler” başlıklı söyleşi, Akmerkez etkinlik alanında gerçekleştirilecek. İlk kez bir alışveriş merkezinde hayranları ile bir araya gelecek olan renkli ikili, söyleşide dinleyicilere hayat üzerine küçük ve enteresan ipuçları verecek.

Akmerkez’de gerçekleştirilecek Konuşan Deneyimler sohbetlerinin Mayıs ayı konukları, Türk aktivist köşe yazarı Ayşe Arman ile başarılı senarist, oyuncu ve köşe yazarı Gülse Birsel olacak. Halkın uzun yıllardır yoğun ilgi ve beğeni ile takip ettiği iki gazeteci-yazar, neşeli, bol kahkahalı ve “Ezber Bozan Sohbetler’’e imza atacak. İlk defa bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerle ikili olarak bir araya gelecek Arman ve Birsel söyleşide sosyal yaşam ve ilişkiler üzerine enteresan tarifler, hayatı renklendirmeye yönelik küçük ipuçları ve iş yaşamına dair renkli anılar paylaşacak. İkili, aynı zamanda yapılan interaktif sohbetler ile ziyaretçilerin merak ettiği soruları yanıtlayacak.

Ayşe Arman ve Gülse Birsel ile tanışma fırsatı
Söyleşi öncesi sosyal medya üzerinden yapılacak olan yarışma ile ziyaretçiler arasından 5 şanslı kişi Ayşe Arman ve Gülse Birsel ile birebir tanışma, sohbet etme, selfie çektirme ve kitap kazanma fırsatı yakalayacak. #ezberbozansohbetler sosyal medya yarışması ile ilgili detaylı bilgi Akmerkez Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarından duyurulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT