Canan Karatay D&R’da Okuyucularıyla Buluşuyor

Canan Karatay D&R’da Okuyucularıyla Buluşuyor

Tarihler: 23 Mart 2018 Cuma ~ 23 Mart 2018 Cuma 15:00

Yer: D&R Suadiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2018 ~ Mar 23, 2018

Karatay Diyeti’nin yaratıcısı İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay 24 Mart’taD&R Suadiye’de okuyucular ile bir araya geliyor.

Satış rekorları kıran Karatay Diyeti, Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık ve Karatay Mutfağı kitaplarıyla Türkiye'de 'sağlıklı halk hareketi'ni başlatan, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay yeni kitabı ‘Gerçek Tıbbın 100 Şifresi’ ile D&R Suadiye’de düzenlenecek imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

50 yıllık mesleki tecrübesiyle gözlemlediği, okuyup araştırmalar geliştirdiği yeni kitabında Türk halkının sağlıklı yaşaması için, mutlu, enerjik ve verimli bir yaşam sürmesi için çözümler sunarken okuyuculara uygulanabilir en kısa yolları gösteriyor. Canan Karatay, mutluluk ve şifa için en kestirme yöntemleri ve iyileşmez denilen hastalıkların nasıl tedavi edileceğini de yüzbinlerce bilimsel referans ışığında yeni kitabında anlatıyor.

‘Gerçek Tıbbın 100 Şifresi’ ile Canan Karatay, 24 Mart Cumartesi günü Saat 15.00’da D&R Suadiye’de gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT